februari snart slut..

ja ni.. ni är februari snart slut.. å vadh ar ju hunnit med??!!
hmm. inge alls.. jobb jobb å åter jobb..

tränat en massa på gymmet å börjat städa frenetiskt, har även gjort klart sista provet för kursen så nu e ja i princip klar. älskar detta <3

ja, annars händer det inte så mycket, gretsan å helena va med på hoppningen igår. å hon börjar visa  attityd gumman, men de e tur helena är tuff.. haha. är så glad att ja har henne. hon är så duktig å vettig med hästar, å speciellt unghästar <3

igår så gick hon i form över alla bommar å galoppade hela banan med mini hinder :) men helena fick jobba, här behövs inge gymkort, de räcker me å rida mina hästar..haha

mja.. mer då.. i helgen så blev de inge krog jobb, jobbade journatt inne i stan istället. helt ok. fast ibland hade man ju velat göra roligare saker än jobba.. men de va ju de där me å gifta sig rikt..

ja å de där me karlar nu då.. finns många å ingen egentligen..
jo, men vi har egentligen

nr 1 - umgås mest med, helt underbar å världens goaste, men de saknas nått
nr 2 - nyss träffat men intressant och vill träffa mer, typ NU
nr 3 - träffat lite å e grymt trevlig, men fattas nått
nr 4 - surrar bara me, men härlig människa

haha. ja som ni ser så e de samma sak som alltid... när man inte letar hittar man, men frågan e om någon verkligen e intressant..

hmm ja imorgon har ja då inte tid å fundera..
kl 8 ska bilen in på rep på mullers, spännande
kl 12 lunch på pentryt
kl efter 12 nån gång, hämta bilen på mullers
kl 13 lämna lönen på jobbet
kl 13.30 hämta foder hos kakan på hästbiten
kl 15.30 till las å ortopeden

å under dagen så väntar jag även på telefonsamtal ang greta från både ATG i skurup och Hästenshus i stockholm, Svensk Galopp

ja, där har ni min dag.. finns på mobben som nu e laddad, ve å fasa jorden går under då ja inte har nå ström..

krams på er <3

plus 3,6 grader i böle <3

jo nu ni är de varmt uppa balkongen :)
jag å katterna har suttit ute å myst i solen.. ska plugga lite nu. kanske ta en PN innan stallet, ikväll å natt blir de jobb..

än så länge har helgen varit sätt så händelselös, igår blev de go middag för å fira att ja e klar me kursen, å sen en massa mys å glass :) super trevlig ikväll, är härligt att nån drar mig ut från min håla någon gång :)

sen in till stan å hämta goingen, full, japp, men lika gla för de :)
hem å sova å vakna till underbart väder <3

hör skotrarna från valls här, säkert många där, å hade gärna farit dit, har ju varit med i dom svängarna i säkert sju år. men inte i år.. känns lite konstigt.. å de skulle kännas ännu mer konstigt å fara dit, utan sällskap så att säga.. mest just för att ja alltid e på sånna ställen me nån karl. så iår så blir de ingen,, trots att ja e gooode sugen, e ju så underbart å stå å sola å känna lukten från skotrarna.. åså alla snygga karlar ;)

man kanske skulle ha skaffat sig en skoterkille igen.hmm.. nja.. nä ja trivs rätt bra som de är idag. men visst saknar ja nån som alltid ligger på vänster sida om sängen på morgonen.. men,men man kan inte få allt här i världen..

idag blir de lite plugg å sen blir de stallet. e ju sååå underbart väder, och på vilket bättre sätt att mysa till det än att vara med mina <3 an..

ikväll å natt blir de jobb inne i stan, sovande natt så ja går väl å nå fram till typ ett kanske.. skönt, ja gillar å jobba, då vet ja va ja ska göra :)

hm.. inte någon som läser min blogg som har just å hjälpa mig med en ny header? eller en helt ny outlook egentligen..hmm. ja den här blev ju inte den bästa men tycker ändå den va bättre än den förra..

aja. ha de gött gott folk, var rädd om varandra <3

bildmaraton

kom bara på att ja skulle lägga ut lite bilder.. på lite av varje.. så varsegod :)

Mrs Lady Gaga

    
  5 december -10              20 februari -11


Katternas sovmaraton

   
gandalf sover       gandalf å zipper            zipper ser på tv

Lassie´s skada, ljumskarna och skapet

    
bakbenen             skapet                          frambenen


Å så lite jag under vintern

     
    december            november            januari                 februari


ja nu har ja inge mer för stunden.. puss puss

Födelsedagen och dagarna efteråt

ja. nu blev de ett långt uppehåll igen..ahah.. har svårt å hitta på nå å skriva, så intressant ska ni inte tro att mitt liv är.. :) men tänkte ni kan väl komma me förslag om vad ni vill veta/ vad ja ska skriva om. så kanske ja får lite inspiration..

ska lägga upp nå bilder från mobilen åså så ska ni få se, men hade behövt en mus till datorn, e så himla jobbigt å redigera bilder utan mus.. hmm.. kanske inhandla imorgon..

ja.. födelsedagen var suuuper trevlig, både lite släkt och vänner kom och förgyllde min dag, många fina presenter, men även dagen efter så kom lika mycke folk å vi hjälptes åt att äta upp de sista av fikat. huvva, levde nog på socker i flera dagar.. =/ min tjocka syster, hon är gravid, kom även och hälsade på. och riktigt stor var magen.. MEN igår morse så fick jag ett meddelande att nu var hon inte alls tjock längre, utan nu hade jag blivit moster till en liten felicia, och sååå himla söt tjej! man blir kär vid första ögonkastet, hon kommer ta karlarna me storm!! :)

annars har de inte hänt så mycket. har jobbat natt sen förra tisdagen så på dagarna så försöker ja vila å få bort lite skräp här hemma. har ju tre huliganer som stökar ner då ja inte ser på..

tentade även av den näst sista kursen i fredagsm gick suuuper! :) så nu ska ja tenta nu på fredag sen e ja klar :) för stunden iaf så de känns skönt :)

har även fusk ridit lite på greta i veckan, en dag på planen å så en dag ut, riktigt härlig donna att pyssla med, men med sina 160 cm så känns hon liten, men gud va hon kan springa fort! vi busade lite med siro och ann på vägen hem efter käckis rundan, å visst kan hon lägga iväg damen, de märks att hon har springare i blodet :)

men ska försöka rida lite nu innan jag ska till läkaren, man vet ju aldrig vad han säger... hmm.. lassie törs ja inte rida  eftersom han är så våldsam, men greta är än så länge så försiktig så de går bra.. men visst har jag ont, ständigt.. känns som om ja aldrig kommer bli av med den smärtan, den har blivit en del av mig helt enkelt..

å på tal om läkaren, på måndag, den 28e så e de dags. då ska ja få min dom. känns konstigt att man väntat i 4 månader på de här.. å samtidigt så vill ja inte alls dit, ja är livrädd att dom ska operera mig, samtidigt som ja vill att dom gör de. kanske varför ja e rädd för just operation är ju för att ja inte vet hur pass bra ja blir efteråt å kanske inte kan fortsätta rida, det finsn ju faktiskt risk för de.. bläää..

nä nu håller magen på med uppror här.. ska ta å slänga i mig nå mat å fortsätta glo på tv.. kom ihåg å lämna förslag på famtidens inlägg!!

kram å puss

livet - kärleken - ensamheten

har jobbat ikväll, slutade kl 20, sen handla å sen hem till kissarna. dom är då iaf alltid glada att se mig..

har sett den nya ATG reklamen typ 400 gånger idag, dom har mycke pengar dom där på ATG. har ni sett den? såg bakom kulisserna på den på YouTube idag, redaktören menar att han vill fånga känslan och kärleken mellan häst och människa. i grund och botten vill han bara att vi ska spela mero ch slösa mer pengar. men han har verkligen gjort sitt jobb.

det där känslan av att vara ett med sin häst, eller djur över huvudtaget tror ja, det där känslan som bara djurmänniskor kan förstå.. ni vet - evig kärlek på hög nivå..

sitter i soffan å ska gå å lägga mig, zipper ligger på min mage och drömmer, han ska minsann alltid vara så nära matte de bara går, gandalf ligger med zipper som huvudkudde och pärlan ligger på min höft. hela ligan..

var jag än är i lägenheten så är dom med mig, på gott och ont. jag är deras allt, den enda i deras liv, förutom dom själva förståss...

ATG reklamen får mig att sakna de där, det jag inte känner att jag har längre för att jag är så lite i stallet, jag har tappat tron på att jag någon gång ska bli bra, att jag kommer att måsta sälja hästarna och lära mig att leva ett liv utan ridningen.. det känns hemskt att ge upp, men jag har nog gjort det.. en stor del av mig har börjat dö..

på tal om död, har ni hört reklamen om frihet? först hör man en liten pojke förklara tre saker som är kantiga och lådaktiga, sen beskriver en tonårs pojke samma sak, sen en vuxen man, sen en äldre karl. och för varje generation som för förklara vad dom tänkte på när någon säger låda så blir svaren äldre och äldre, den lilla pojken säger tex. lådbil och den gamle mannen säger kista..

när blir man egentligen äldre och vad påvisar det förutom utseendet? måste vi verkligen göra allt som vi påstås måsta göra? allt som räknas och krävs av oss..

ja vet inte. känner mig lite ur led faktiskt..   kanske man kan kalla det ålders noja?

satt idag och tänkte om man skulle göra en helomvändning på sitt liv, sälja alla djur och flytta, börja om på nytt..
å samtidigt inte, jag skulle sakna alla här hemma - men om man då vänder på det - skulle jag vara saknad?

på ett sätt sp trivs ja me att vara ensam, å egentligen så är ja inte alls ensam, men ensam i bemärkelsen som singel å inte som sambo. men ändå inte.

jag är ju en väldigt fysisk människa som har svårt att inte ha folk runt mig hela tiden. men samtidigti nte. nä ja vet inte vem ja är längre, ja både vill å inte vill. nu är ju inte detta något större problem då ja ändå inte hittat någon att leva med. dom växer ju inte på träd direkt.. har ju på gott och ont provat på det mesta - i karl väg alltså.. å ja kan faktiskt ärligt säga att ja vet inte riktigt vad jag vill ha.. det gör det ännu svårare..

visst har man fått förslag som sett väldigt bra ut, och låtit väldigt bra för den delen oxå. men dom har inte intresserat mig, det som verkar intressera mig är de som ja ändå inte kan få, eller jo för all del få, men inte hela vägen, bara en liten del av dom.

och tragiskt nog så följer detta en väldigt tydlig röd tråd.
* mellan 27-35 år
* har barn
* flintskalliga eller kortklippta
* jobbiga ex fruar/ samboar
* välbetalda jobb/ har hus
* vill inte ha något fast förhållande

skratta bäst ni vill, men ni är de 5:e (??!!) i rad som faller in under samma kategori, tror dom kallas ...... nä ja vet inte skulle behöva byta inriktning, emn det har visat sig svårare än ja trodde, de e verkligen inte så att jag söker, som baar dyker upp. och ändå så faller dom i samma fack. å dom som inte fallit i samma fack känns inte intressanta, å ändå så har jag verkligen försökt ge dem en ärlig chans..

kanske jag ska försöka ännu hårdare, eller kanske verkligen strunta i det..

nä usch.. nu sängen, jobbet väntar imorgon i 17 timmar i sträck..

kramss

Mrs Lady Gaga

ja så heter lassies nya lilla syster och mitt nya penga projekt :)

hon är ett engelskt fullblod e: Inchrory xx u: Fredrika xx född -08

en socker söt dam på 160 cm, och lite till växer hon nog, men hon är en liten och nätt dam. hon kom till piteå från genarp utanför malmö en mörk kväll i början på december. liten och helt utlämnad till kylan tyckte hon nog inte alls att de va så häftigt att ha blivit pitebo, men efter att ha fått bästa kompisen Elvira som hagpolare och partner in crime så trivs hon nu riktigt bra. hon växer och inridningen är i fullgång, med mål treårs testet i maj i år. vi får väl se hur det går nu när jag inte kan rida själv. men det är tur att man har världens bästa stallkompisar som hjälper till.

Greta som hon kallas är en oerhört väluppfostrad och trevlig dam som alltid gör sitt bästa, hon har väldigt mycket unghäst över sig i ridningen, vadå arbeta då jag kan stå still??!!

men hon är riden i alal gångarter och även gått kavaletti och höga galoppbommar utan problem. även löshoppad med mindre lyckat resultat, hon förstod inte alls va hon skulle göra :) men det kommer..

tanken är att greta ska ta efter lassie då han får gå i pension men först ska hon gå tre årstestet i år, sen kvalitets för 4 åringar nästa år, och nästa år ska hon även betäckas. så det blir spännande, kul att ha ett sto som har fina anlag så att man kan avla :)

just nu så bråkar vi med gamla ägaren om några papper så än så länge är hon inte registrerad hos mig än, men förhoppningsvis löses detta till veckan :)

här kommer lite bilder på donnan, hon har hela sin uppväxt gått på havrefri mussli och hösilage så hon ser HEMSK ut i kroppen på vissa bilder, ja vet..

      

världens längsta bloggpaus

jo ja vet.. de va ett tag sen. men så är det.. tänkte att vi tar några inlägg nu så det inte blir ett jääättte långt ett ;)

upptadering;

jag bor kvar i lägenheten i böle, med dom tre katterna zipper, pärlan och gandalf. gandalf är kastrerad och det gick bra och nu slipper jag med allt bråk här hemma. har hunnit inhandla en bokhylla, några tavel ramar och en sängram, som ja iofs fick av mamma i tidig födelsedags present..
så nu börjar vi känna oss riktigt hemma här i böle - detta är min fristad på alla tänkbaar sätt <3

jag jobbar fortfarande som assistent både i norrfjärden och inne i stan, trivs så grymt bra och hoppas att jag får fortsätta här <3

min axel är fortfarande inte bra, och idag är det precis 4 månader sen jag satt på en häst sist, om man nu inte räknar med då jag skumpat runt på greta (info om henne kommer sen). men jag har börjat vänja mig vid livet utanför hästryggen, tragiskt nog.. lassie går bra med tjejerna och sköter sig suuper, det är skönt :)

den 28/2 så har jag tid hos ortopedkirurgen för kunsultation om hur vi ska gå vidare då det nu är 10 månader sedan olyckan och jag inte är bra än.. jag hoppas på operation så ja slipper all smärta..

ja samlivet då, de brukar ni ju va gode nyfikna på :P
jag lever officiellt som singel, och trivs för första gången på VÄLDIGT länge med det, MEN jag har även en s.k vän som jag umgås med, man kan nog kalla det ett KK förhållande, men ändå inte. för vi umgås nog mer än vad vi är intima med varandra, men han finns där då jag vill :) helt perfekt, å det bästa är nog att han inte gnäller att jag jobbar å är i stallet jämt <3

nä over and out
 kram på er <3
RSS 2.0