bilder från hopptävlingen 22/5 ÄRF

Ja.. men tänka sig vilket flyt man har. har nu även hittat bilder på oss på senaste tävlingen. synd bara att dom fått med mattes vackra miner på bild..hah..men söta som socker är vi!

*resumé tävlingar*

Ja. fredagens tävlingar gick super bra, inte lite bra som på torsdagen.. fick fyra fel i båda klasserna vilket resulterade i att vi hamnade utanför placering. men till saken hör att gullgubben hoppade en mur på 110 cm utan att ens titta på den!! är så hmla stolt.. de må ha gått fortare än ljusets hastighet, men vilket dröm han är att hoppa!!

sen så snokade jag runt lite på pixbox och hittade en tjej som äntligen lyckats fånga oss på bild, så här kommer ett smakprov för er som inte hunnit se oss in real life!!

se och njut!

Jobb - Skola - Och Tävling

Ja..har om det undgått någon jobbat mååånga dagar i sträck nu.. å mitt i allt detta så packade jag iväg min stackars Fyr-benta springare på tävling i Älvsbyn..

Att tillägga så har han och matte vilat i MINST fem dagar.. och vad händer?! Jooo.... VI utklassar dom!!!

Shit vilken känsla, han var stel, hård och inte alls med mig. men ändå så sopar vi banan med dom. han är HELT underbar min kuse!! detta var på dressyr, och imorgon är det hoppning så då har jag inte líka höga förväntningar, men visst skulle de vara roligt om de gick bra..

ikväll så var vi brudar i stallet och åt middag på Golden Dragon, grymt gott var det. senare så har jag legat hemma och myst...

aja..skriver imorgon om hur de gått!!

*puss*

Gift med jobbet

Ja.. det har inte hänt så mycket sen sist, har startat sista lagomgången som gick av stapeln i piteå, dock så slapp just jag regnet, tyvärr så var det många andra som fick det inte så smickrande vädret att rida till..
vi slutade i alla fall på en fjärdeplats indivíduellt och på en tredjeplats med laget. så vi är jätte nöjda!

Köket händer det inte så mycket med just nu.. gardinerna i två av tre fönster är uppe...

Har nu varit på jobbet i fyra dagar, och har fyra dagar kvar, det ger pengar men det är verkligen inte roligt... nu börjar jag känna att förståelsen och snällheten mot kunderna börjar tryta..hah

håller på å fixar med radion så att vi kan lyssna på Eurovision Song Contest ikväll..hahah..men de e tradition så är det! =)

nää..nu ska ja återgå till jobbet

pusspuss

1a Maj fest i mitt nya kök =)

Ja, efter tjat å gnat så blev det ändå första maj fest med badtunna! vi samlades och grillade och hade riktigt trevligt, kom alldeles lagomt med folk och vi rymdes alla i badtunnan=) har även tänkt dela med mig av lite bilder av VÄLDIGT dåligt kvalité...
         

Sen så är nästan köket klart, luckorna är uppsatta och nästan alla handtag är fast, nu saknas bara kakel å gardiner.. men de kommer för hoppningsvis till veckan.. lägger upp lite bilder på köket med=) Enjoy!

  

Tävling i Bergnäset 3/5

Kände att det fanns ett behov att uppdatera den stackars bloggen så här kommer det =)

Var som kanske de flesta vet varit välsigt sjuk den sista veckan så att preppa för tävling har legat sist på min lista, och till råga på allt på jobbade jag natt på lördag så jag fick endast 3 timmars sömn tills det var dags att kliva upp, lasta hästen och åka till Luleå för den andra deltävlingen i dressyr...

För alla som undrar om jag höll mig vaken och på vägen, så ja, allt gick fint med lite korsdrag och hög musik=)

Tävlingen gick jätte bra, Lassie var helt underbar, kändes verkligen som om vi hade hårdtränat=) första klassen sluade vi 3a av 19 ekipage och i andra klassen, då både han och jag var riktigt trötta så slutade vi ändå 14e av 26 ekipage. 

Jobbade förövrigt min andra helg på Pentryt och denna kväll kändes det verkligen som om allt funkade, hittade allt jag behövde och allt rullade på riktigt bra=)

Kram kram

RSS 2.0