Man FÅR klaga på solen... !!

jo nu får man faktiskt det..ursch å fy så varmt.. alla tycker synd om en då man jobbar, men jag är lycklig...!! var ledig på förmiddagen idag, men det är så varmt att det går inte ens att vara inne utan kläder...ahah.. då e de faktiskt illa!

då jag ska tävla på fredag så måste ja ju naturligtvis även motionera hästkraken, å inte går det heller i hettan på över + 30 C!! Så nu tillhör jag idioterna som rider mitt i nätterna, å då menar jag mitt i!! är ute runt 23/24 på nätterna... men skönt är det.. typ 13 grader..härligt!!

jag vill verkligen ha sol å gillar sommaren, men då jag ser allam ina älsklingar lida så pga. värmen så,, nä då orkar jag inte mer!!

men för alla er som undrar så ja, vi har börjat byga på det stackars huset igen..haha..fredde kom i fredags å började.. så nu är altanen snart klar.. å då börjar han med ute platsen för badtunnan.. =) så de måste då shoppas lite utemöbler osv.. inte alls något conny uppskattar.. han påstår att pengarna snart är slut..hah.. ja förstår inte vad han menar. ja tycker han kan ta å fiska fram lie mer.... *skratt*

nä nu ni ska j fortsätta mitt väldigt viktiga och givande arbete

pusspuss

Mygg invation i min nya trädgård

Ja, så sant som det var sagt. Emelie har fått gröna fingrar!! hah å fint bli det.
Började i måndags att göra trädgårds ön, som nu är klar, och idag då jag var och köpte blommor kom jag på att jag skulle göra ett litet land med grönsaker =)

Så sagt och gjort, i med spaden i marken och hugg i. så nu står den också där, dock fortfarande utan grönsaker. Imorgon så ska jag och köpa jordgubbs plantor, det är bara de som fortfarande kan gro så här sent.. men nästa år så blir det sallad, morötter och ärtskidor också =)

Har även planterat ner buskarna som var vid huset ner till vägen, detta blev super fint. Nu är det bara hoppas att ogräset överlever så att det blir en fin häck där nere...

Till diskussionen med myggen.. alla vet att vi har mycket mygg här i Böle, men så här mycket trodde jag inte att det var! har räknat till 19 myggbett bara på min stackars rygg, och 42 totalt på hela kroppen!! fattar ni vad det kliar??!! Så då jag kvar klar med helvetet där ute gick jag in å tog mig en kall dusch för att minska svedden på ryggen.. huvva!!!

Nä nu ska ja mysa i soffan med underbaraste=)

Jo förresten! prövade nå nytt till middag idag, verkligen att rekommendera! stekte gravad lax i tjocka skivor snabbt, ca 30 sek på HÖG värme, låt svalna och smula sedan ner i en grönsallad med kall pasta, salta och peppra lite(vitpeppar) Grymt gott! till och med conny tyckte om det, och då är det gott!!

Puss å hej
            

Sommaren är här, eller?!

Nja.. det känns ju int riktigt som sommar, det blåser kallt och haglar om vartannat, sen så smyger sig minus graderna fram där runt 01 tiden... hmm. Har Farborn där uppe nått snurr å tagit fel på årstiden? Tur man inte är religiös...

Satt och funderade på en av mina många luncher.. vad värderar man här i livet, och hur värderar man egentligen? Visst gör vi många dumma och okloka val , men kanske är det också meningen att vi just ska göra dessa katastrofer för att vi ska lära oss att inte göra om dem...

Ni vet de där med kärlek.. vad säger man.... Kan man både hata och älska samtidigt? Jag tror att man kan det.. Jag tror att man kan det, jag tror att man kan känna tillhörighet och behov av något som man egentligen inte vill ha. Men i brist på annat, tristess, så övertalar hjärnan hjärtat att detta är vad som ska bli...

Men tänk om man ändrar sig, tänk om kärleken inte längre finns, och behoven bleknar bort.. Vad finns då? Vänskapen som man egentligen aldrig hade, den vänskap man kunnat ha, men sabbade genom att hjärnan fick tala istället?

Svartsjuka då... Är det ett behov eller ett måste? Är det hjärna eller hjärta? Vill ni veta vad jag tror? Det är enbart hjärna, jag tror inte att våra hjärtan är konstruerade så att de kan känna svek.. Svartsjuka för mig är en vanföreställning över något hjärnan vill ha men inte hjärtat. Det är en fight mellan våra kärleks organ som gör att vi känner ångest, inte specifikt för andra människor, för vad som helst. Men för att hitta en lösning till alla våra problem, precis så som kristna hittade jesus, så skyller vi på hjärtat och denna plågsamma smärta.

Jag vet uppriktigt inte, och idag så ska jag erkänna att jag ger blanka fan i det också. Mår så underbart och känner att livet ä på topp, problem är det sista jag vill ha. Och jag VET hur jag gör mig av med dem =)
RSS 2.0