Konstig dröm flera dagar i rad

hmm.. jo alltså nu kanske två nätter i rad så vaknar jag flera gånger per natt och drömmen vill som aldrig släppa.. så fort jag somnar om igen så börjar drömmen om där den slutade då jag vaknade..

jag drömmer om att min häst bli sjuk, jag tror inte att han är dödligt sjuk men helt plötsligt så tar jag beslutet att ta bort honom fastän jag inte vill.. men det blir så ändå och jag ångrar mig precis då han fått sprutan med gift. han skjuts alltså inte..

men han vill inte dö, utan han ligger och kämpar länge, jätte länge. och det är då jag vaknar om och om igen för att jag gråter.. sen dör han till slut och jag fortsätter gråta.. det känns som om drömmarna är väldigt långa, trots att det är relativt korta frekvenser egentligen..

Lassie har sen november 2006 varit mitt allt i livet, han tillför glädje och lycka. han får mig alltid att känna mig värdefull.. men sedan den 20 april i år har jag inte kunnat rida pga. en skada, det är första gången sedan jag tog honom jag har varit borta..

det enda jag ser i min dröm är Lassie och jag, tror vi är e en mörk box eller liknande.. känner att det är ett obehaligt sammanhang det här med drömmen och att jag är borta från stallet.. ska rida idag för första gången och jag hoppas verkligen att detta slutar.. är så glad varje morgon jag vaknar ohc inser att det aldrig hänt..

någon som känner att de har någon aning om vad denna dröm kan betyda? dom säger ju att återkommande drömmar ska man lyssna på, men vad vill den mig??!!
RSS 2.0