Kärleken livet ut <3

ja alltså finns den tror ni? vi utsätts för prövningar varje dag av våra liv, vare sig det är mot andra eller oss själva så måste vi nog tidigt ta ställning till var i livet vi vill stå..

funderar nog mycket på de här tror ja *ler* (klart ja gör). alla tycker det är så roligt att jag ska börja plugga imorgon, och det är det verkligen, men den stora frågan kvarstår ju fortfarande - är det detta jag vill jobba med?? jag hoppas det! nu vill jag iaf det och det är det som är det viktiga. jag tycker det där med val är ungefär som med tatueringar - ja visst kanske jag kommer att ångra mig en vacker dag, men jag kan ju inte sluta leva och sluta upp med det jag vill bara för att jag är rädd att jag en vacker dag ska ångra mig! då är det väl ändå bättre att kunna se tillbaka på sina skrynkliga tatueringar då man fyller åttio och tänka - fan va ja va lycklig och glad, och vilket bra liv jag haft!!

så tänker jag iaf!!

mitt liv har verkligen varit en bergochdal bana den senaste tiden. men summerar jag allt är jag så himla glad att allt som hänt faktiskt hänt. för tänk om jag aldrig separerat, tänkt om jag aldrig flyttat till öjebyn, tänk om jag aldrig låtit mig tjatats till döds för att ta ledig och gå ut och festa med kollegorna - då hade jag aldrig gått ut på challenge i fyllan och hittat mitt livs största kärlek..

så i allt elände över att vara ensam - så gud så grymt bra att det faktiskt blev som det blev...

varje gång jag går in genom dörren på arrendegatan så känner jag en trygghet, ett behag över att vara hemma, det värme och jag mår bra. trots att jag nu jobbat i snart 7 år så lyckas jag fortfarande inte ha något vettigt jobb, bara deltider, å ingen utbildning - men det ska ju ändras nu, så lyckas jag ändå överleva, och framför allt - jag är lycklig!

- heller fattig och lycklig än rik och olycklig -

vad man ska tro och säga om andra människor känns ju som livets stora gåta, men det är ju faktiskt så att det finns inte någon som kan säga att det du tycker och tänkter är rätt eller fel. det är din egen uppfattning av verkligheten helt enkelt..

det pratas så grymt mycket om mig, tyvärr negativa saker.. känns skittråkigt.. men samtidigt, i den fråga att jag faktiskt säger vad jag tycker och inte viker för någon, ja men då får jag väl ta det då! det är bara synd att min livskamrat i livet ska ta så illa upp.. kanske måste förstå att bara för att jag ger f*n att folk snackar skit så gör inte han det... men det är nog frågan om att man måste rida ut stormen, precis som med challenge - nyhetens behag

det som är så otroligt att så fort jag hittar en kille som jag tycker om så dyker det upp människor i mitt liv som jag inte har någon aning om vem de är och vad de vill, hur de känner mig osv. ibland vänner som är VÄLDIGT ytliga. och helt plötsligt så har de en massa saker att säga om mig, men de skulle aldrig våga säga det till mig, utan det är min sambo som får sig! kan nog vara därför ni INTE finns i mitt liv era fegisar.... *morr*

jag är, och kommer alltid att vaar rakryggad, vill du sitta på mina axlar så får du klättra högt!
jag är, hon som vet vad hon vill och ALDRIG ger upp

- hellre sikta högt och landa i mitten än att satsa lågt och hamna i källarn! - 
 

läntgar till sommaren...

ja vi fick ju en försmak av sommaren och den bet sig som fats.. gud vad ja längtar tills man kan rida i linne och shorts, bada när å var man vill.. men..ja nu kom ju hösten så här mitt i allt i hopa så nu vet ja då inte länge..

veckan har väl varit rätt lik alla andra egentligen, fullt med jobb, får inte rida än.. jobbar på hemma och älskar livet.. ja.. de e nog typ så tror ja :)

i helgen har det minst sakt varit den stressigaste helgen på länge för mig.. gud vad fort man lägger av sig vad det gäller höga tempon och ork.. hmm.. men så här i efterhand så är jag glad att jag trappat ner.. fått lite lugnt å skönt i livet, kunna njuta av att vara ledig :)

i lördags så ringde klockan kl. 5.00 då var det bara att packa sig till nolia för att stå på loppis, och jag siterar matte -"har folk inge liv ?!?"
jag var alltså där 05.15 och då var den ca 15 bilar FÖRE mig på plats.. oh my gud!! men kul hade jag och jenny, jenny fick väl mest sålt men de va hon värd :) jag fick ändå relativit mycket sålt, iaf så slapp jag packa två kartonger :) å så lite små pengar.. sålde billigt så jag inte skulle behöva dra med mig allt hem..

sen kl 14 gick bussen till luleå för att kika på alla 3 mullers hallar med alla med respektive från mullers piteå, luleå och boden. trots att hela kvällen började komiskt för visso, men ändå olustigt så var det roligt.. på 17 bar det av från luleå till boden för western farm där det bjöds på dryck, tre rätters middag, underhållnig och bull ridingg :)

förrätten var skagenröra, och den fick ja dubbelt av då älskligen inte äter skaldjur ;) *mumma*. till huvudrätt fick vi helstekt entrecote m. potatisgratäng och svampsås - gott!! efterrätten var inlagda päron med glass å kola sås.. så ja, jag var ordentligt mätt :)

showen som var under kvällen var riktigt bra, grymt duktiga sångare/sångerskor ocd dansare. efter middagen och showen så var det dags för baren, jag som skulle köra bil var nykter men det blev ändå tävling på "tjuren" och Ja, jag vann!! :) absolut så fick jag lite sviter av detta med roligt var det, och shit vilken adrenalin kick ja fick!!!

idag så ringde Helena och väckte mig kl. 7 då jag skulle hämtat henne tio i..ahha.. trött i ögat.. lämnade av henne i lillmoran då hon skulle åka med emma och helen till älvsbyn medans jag körde egen bil då jag skulle vara där så länge.. dagens tävling i älvsbyn bestod av ponny dressyr och ca 21 startande ponnier, en bra tävling med vädergudarna på vår sida, hade en ny gammal domare - lena lilja som gjorde ett bra jobb..

men höjd punkten på dagen var väl ändå att zack startade sin första dressyrtävling - ever!! med många fjärilar i magen, och ett godtagande från domaren att jag fick stå vid banan och hjälpa zack med vägarna under programmet, tog vi oss ann uppgiften! och vi klarade den med bravör!! zack och galax red ihop 141 poäng, vilket blev ungerför 48 %. och ingen lyckligare än jag! det är ju mitt arbete som bedömdes :)
stolt som en tupp :)

nä nu har ja pladdrat nog... nu ska ja göra middag till älskling - däremot ingen aning om vad det ska bli

slutet på vecka 20

hmm.. ja.. kommer på mig varje gång över att börja alla mina blogginlägg på precis samma sätt...haha, går ju att disskutera varför just "hmm"

veckan har varit rätt lång, tror mest att det är för att det hänt mycket.. i fredags fick vi klart med alla tapeter i huset, så nu bor vi i en ny kåk :) sen så blev jullans rum klart tisdag kväll typ 3 på natten efter att ha jobbat dag som natt med detta gräsliga rum så är det äntligen mint grönt :)

i onsdags så kom då över våran nyaste investering.. hmm.. dyr sådan.. vårt spabad från Norrlandsspa kom med direktleverans av Robban :) än så länge så står det med kallvatten då det måste dras el osv.. men flickorna är väldigt ivriga och vill bara.. jag och matte oxå iofs men vi har provsuttit i det då det fortfarande var tomt :)

i tisdags var jag iaf hos sjukgymnasten och fick en himla massa övningar att göra för armen och axeln, och dom verkar då hjälpa.. och gör ja nu dessa flitigt så kommer jag väl att kunna rida om typ två veckor så nu kämpar jag på allt var jag kan..

ieftermiddag så ska ja på första eva h träningen på typ 8 veckor.. ska bli riktigt roligt men jag får ju inte rida än så jag tömkör just nu.. riktigt roligt men det ska bli jobbigt, har ju för fan inte motionerat något sen olyckan..men,men blirväl ett bra träningspass :)

i helgen så blir de ärtt lugnt, jullan ska på kalas och på söndag så har vi städdag i stallet vilket innebär att det blir att packa hela familjen och både frukost och lunch för att vara i stallet hela dagen :) nu hoppas vi bara på bra väder och glada medarbetare :)

näpp... nu e de bara tillbaka till arbetet

Sommaren kom å försvann lika fort

idag har de varit sånt där super väder :) typ 17 grader i solen å blå himmel. men nu mot kvällen så verkar det lite regn likt..
veckorna utan ridning rullar på.. det är jobbigt att inte kunna rida då ja känner att jag behöver det.. men tydligen så ska man ju lyssna på dem som kan å ja vill verkligen bli bra någon gång.. har fått våran gamla hästskötare jennifer att rida honom två gånger i veckan, så han får sig en liten genomkörare då och då.. å han är sååå fin min älskling :)

planerna var först att börja rida redan vecka 18, detta visade sig vara totalt omöjligt så nu siktar vi på v. 22. men man ska ju inte vara säker.. har små ont lite då och då så ja törs inte tro på något....

här hemma på arrendegatan så är de full rulle.. idag och igår så har två killar varit här och tapetserat hallen,köket och vardagsrummet.. de blev skit snyggt!! då nu väntar många timmars städning.. det är damm överallt!! haha.. men som ett nytt hus fick vi :)

ska även sätta mig någon dag och kika på allt vi ska ha från Ikea å allt som vi ska fixa med själva.. tror då aldrig vi blir klara.. sen så var vi även å köpte ett sånt där spabad som man har utomhus förra helgen, rymmer 6 personer så de blir nice.. de ska då byggas in på våran jätte altan som vi också så smått påbörjat...

hmm.. ja annars är de rätt lugnt... har fått sommarjobb på poolen i sommar, alltså äldreomsorgen så de kändes jätte skönt att man inte vart helt arbetslös...

nä nu ska ja ta å börja städa lite å sen så blir de seeen middag, kladdkaka med jordgubbar och en skräckis...
RSS 2.0