åhhh - jag sliter mitt håååår

åhhh---gaaahhh----blääää

Ja typ nå sånt känner ja just nu. vet inte åt vilket håll ja ska vända mig för vart jag än vänder mig så blåser kappan åt ett annat håll...

det är så mycket som händer nu så ja tror ja har lite svårt att landa..flytten går sakta och et börjar kännas att det är mycket att göra med att flytta in i en redan befintlig familj, hela familjen är helt underbara.. men shit vilken annnan typ av liv det plötsligt blev.. det tas för givet att jag helt sonika ska prioritera bort en massa saker som jag personligen värderar rätt högt,,

känner att jag har lite svårtatt tackla dessa saker.. hur ska jag vrida och vända på det.. samtidigt som jag känner att detta är ju någonstans de liv ja velat leva.. men ändå så blev allt så konstigt..

om ni nu undrar var alla dessa tankar kommer från så ska ni nog börja med att läsa inläggen om mister X.. han slutar inte finnas i mitt liv.. hur jga än gömmer mig och trixar så dyker han upp likt en våldnad över allt där jag inte minst anar det..

idag hände det igen, jag kommer ner efter en kväll på jobbet, och vem står inte där, jo X, förvisso med sin tjej, men det hindrar inte honom att ge mig den där blicken - förlåt, jag saknar dig.. den där blicken som ja bara vill döda och få att försvinna!! jag kan inte glömma den där sist natten i garaget då du sa vad du kände, men samtidigt inte kunde.. fy fan vad de slet. å de sliter än..

jag hatar utan att hata.. men jag hatar att du dyker upp på mitt jobb, du vet att jag blir konstig av dig.. du får mig okoncentrerad och vimsig.. de funkar inte!!!
Sen att du har mage att dra med den flickvän du begragit med mig å så många andra.. nä vet du vad..
det var nog då jag stötte på dig med henne på ÖoB, du ger mig blickar som blir till gåtor som inte har några svar..

jag vet inte vad som är värst, vetskapen om att du valde någon annan än mig eller det faktum att ALLA sa att ja skulle ge fan i dig å ändå gav dig alldeles för mina chanser... vilken idiot..

kände bara att jag var tvungen att skriva av mig så här efter jobbet.. sitter inne på så himla mycket känslor just nu.. kom på mig själv att gråta i bilen påväg till stallet här för någon dag sedan.. det bara rinner.. så mycket jag vill å så lite som blir av..

men en sak är då säker att mina katter är mitt allt här hemma då jag inte är i  stallet med lassie.. nu ligger zipper i mitt knä å bara älskar matte mest i världen...

såå.. nu har flytten börjat..

Nu kan nog jag, zipper och pärlan se oss som inneboende på Arrendegatan i Öjebyn :)
Det är med blandade känlsor vi gör oss hemma stadda här i Älvsby huset - över jag tror nog man kan säga att vi trivs väldigt bra med familjen Fahlman..

Just nu så tar vi det mest lugnt.. önskar att man hade några miljoner så man fick göra om som man ville ;) men man får ta de som det kommer å de känns rätt OK.. vi trivs tillsammans å de e väl de viktiga :)

i helgen så hade vi barnen så vi drog på lördagen iväg till piteå havsbad för att bada,, och oj så kul det var.. men tröttsamt..haha.. jag var nog tröttare än barnen, som verkade ha kul och det var full rulle hela tiden...
 resterande delar av helgen så blev det att hoppa in och jobba lite extra på Willy´s här i stan.. lite mystiskt att bara bli inkastad så men det funkade.. fick jobba och träffa ena riktigt gulliga människor :)

sen så hade vi ju premiär för Pentryts första temakväll - denna kväll så var det rocken som gällde. och om ja får säga de själv så tror ja de va himla lyckat :)

imorgon blir de fullrulle som  vanligt, har jouren i lillmoran på morgonen å sen så blir de lite tapet käck innan jobbet kl 13 i roknäs.. sen blir de stallet igen för att träna inför tävlingen med Zack och Gallax.. sen ska jag, ann och jesse och våldgästa på danelsvägen och kolla om det är så att vi lyckas vinscha upp nå hösilage balar..hästarna e hungriga..haha..
Sen.. så tror ja att ja ska försöka ta de lugnt..hur nu de ska gå..

Jo... Helena ska rida Lassie imorgon,, de blir spännande.. hoppas de går bra.. tanken var att hon skulle rida honom en dag i veckan för att hålla igång sin egen ridning men även för att avlasta mig lite gran då de känns som om ja har jätte mycket att göra just nu.. *puuh*

nää..nu ska ja nog ta å kripa ner i världens mysigaste sängh med värdens mysigaste karl - anundsjuka? de borde nu vara :P

Årets första tävling avklarad :)

Japp då va man nyss hemkommen från boden och årets första tävling, blandade känslor om dagens utmaning..
Eftersom Lassie bara varit igång i 1,5 månad  så kände jag att kraven inte borde vara så hårda.. men de  ju klart man han för hoppningar..
så första klassen var han riktigt tung men kan skötte sig fint så de blir 181 p och en 7e plats. helt ok med tanke på förutsättningarna... i andra klassen så dök det upp en solglimt i mitten på ridplanen, vilket resulterade i att Lassie inte alls var på humör för att göra som matte ville. han mest stutsade och dummade på banan..
men väl hemma så är vi nöjda över dagens resultat och vi är två väldigt slagna hjältar...
Lassie sover sött hemma och jag har fått en go middag av älsklingen så nu ska ja vila innan jag ska ut å jobba natt.. här kommer lite bilder från dagen. ska försöka lägga upp filmen från första klassen, återstår att se hur ja lyckas..

länge sen ja blogga ja veeet ----

Vet inte om ja kan skylla på idétorka egentligen.har baar haft mycket annat för mig.. å nu vet ja då inte alls i vilken ände ja ska börja :)
Har ju om någon missat det träffat ny kille, å ja ja vet att ja både sagt å gjort det förr. men nu ni. nu tror ja de e på riktigt :)
Han heter iaf Mattias och bor i Öjebyn, så de lutar väl mot att ja flyttar till hans hus :P sen så kommer han med både plus å minus precis som jag, men han har nog ett extra stort plus i bagagdet, å då menar ja att jag har häst är en bagatell..ahha
Han har nämligen två helt söta å underbara barn, 3 o 7 år gamla som bor hos honom varannan vecka ungefär... det har varit en enorm omställning i mitt liv. men jag älskar det verkligen..
vi har hunnit tillbringa två veckor tillsammans med barnen och det känns bra, som sagt väldigt nytt men spännande å ja känner mig sååå grymt lycklig :)
här kommer lite bilder på oss fyra
Jullan,Jag o Ida Ida o Jullan                 Ida, Matte o Jag             Kärlek <3
RSS 2.0