Sommar vik. Plugg & Renovering

ja ni här har ni stålkvinnan till er service - ungefär så känns det.
på gott och ont.. men jag överlever.. som vanligt antar jag..

tävlingen i piteå gick bra, åtta fel i omhoppningen på 0.95 och dubbel nolla i 1.05.. i 0.95 var vi inte alls sams över vad vi skulle göra.. men till andra klassen så skärpte vi oss och hoppade jätte trevligt hela banan runt, dick på dålig tid med det såg bra ut.

sommar viket går jättebra. mycket nytt att lära sig men roligt.. lite ovanligt att jobba delade turer men skönt att vara ledig. pluggandet går bra, första kursen - vård och omsorg är nu avverkad med gott resultat, ska däremot ändå studietiden i höst från 50 till 100 % då jag nu under sommaren känner att det inte alls varit nått problem med att hinna med. känner att jag vill blir klar med studierna någongång :)

har även börjat måla huset, blir grymt fint iaf, blir grått med vita knutar :) matchar skit snyggt med poolen. men idag blir det nog rätt lugnt, ostadigt väder så jag satsar på att måla i veckan istället, det värsta är som gjort nu..

inne pysslar vi på som vanligt, det blir bättre och bättre. snart är vi nog klara. men vi skulle nog båda två behöva en spark i rumpan :P

igår var det möhippa och svensexa för blivande makarna Fahlman, johan och jenny. trevligt par :) två helt underbara människor som jag tror kommer vara ett sånt där par som lever med varandra *forever and ever*. jag följde dock inte med ut då jag hade en fruktansvärd huvudvärk, den kommer och går nu för tiden.. blir väldigt trött av det..

tyvärr blev det väl väldigt rörigt igår pga detta.. tråkigt att jag inte kan få göra vad jag vill utan att det ska snackas en massa skit.. blir ledsen.. känner att orken flyter ur mig och det svider att få veta att vänner jag trodde jag kunde prata med, egentligen bara är mellanhänder.. för det jag säger flyger tydligen vidare än vindens hastighet.. tråkigt.. jag har alltid trott på ärlighet, men tydligen så gör inte alla mina medmänniskor det..

önskar att jag var synsk och kunde välja mina vänner efter hur dom var mot mig, ärliga och stod för det dom sa...

den enda riktiga solstrålen i mitt liv är nog mattias.. han finns alltdi hos mig och han är verkligen den jag vill leva med, trots att nu hans vänner verkar tycka annorlunda. men tur  för alla er att det inte är er jag ska leva med. jag önskar bara att ni kunde prata med mig direkt istället för bakom ryggen på mig..

nä nu mys i soffan sen middag hos mams innan jobb <3

PSG o Kyrkmarknad

detta innebär likadant som varje år, massiv folkökning här i Öjebyn. på gott och ont..
imorse då jag skulle till stallet så glömde jag bort och körde genom öjebyn, detta var ju dumt eftersom de tog himla lång tid att ta sig igenom denna lilla "by"..

var i stallet imorse och gjorde bort hästen.. städade hagar, stallskåpet fick sig en regäl puts och alla mina läderprylar fick en ordentlig uppsmörjning.. och nu ser dom som nya ut igen :)

idag så har vi varit på kyrkmarknaden med barnen och så köpte vi rökt fisk på marknaden, gott var det.. barnen åt jätte mycket :) sen så har vi badat i poolen och ida har hoppat och simmat själv i bubblorna :) stora tjejen..

nu blir det lite mys å sen så jordgubbar inhandlade på marknaden..

snurrar mycket i huvudet just nu.. det är mycket med nytt jobb, fast än det är riktigt roligt :) mycket som händer här hemma.. snart så tror ja de e klart :) och så mycket annat som händer.. både gott och ont..

lassie känns grymt bra just nu.. nu ska bara matte kunna matcha honom :) har tre tävlingar inplanerade så här långt, sen så lägger jag tävlingarna på hyllan ett tag.. eller det säger ja ju nu.. men  sen så återstår det ju å se om det blir så..haha..

ja..nä mycket som snurrar.. men inget som jag känner sådär direkt att jag vill dela med mig än.. eller det är väl inte tidsbaserat.. men det finns väl saker i livet som ingen annan bör veta trots att de e skönt att skriva av sig ibland :)

kanske ska ta å skaffa en sånn där dagbok med lås å allt..ahah.. kanske skulle funka.. synd bara att man inte har tid att sitta och skriva för hand varje dag..

plugget går iaf jätte bra.. haft MVG på alla uppgifter nu i alla 5 veckor.. så de känns som om de blev en bra början..

nä nu ska ja ut å hänga tvätt..
RSS 2.0