på pentryt händer de alltid grejor ;)

jo ni.. om ni bara visste.. haha. nä faktiskt så är det så att vill ni veta allt så får ni nog lov att komma å besöka mig någon lördag kväll ;P

Men.. men.. hmm .lite ska jag nog kunna dela med mig av..haah.. som vanligt inga namn nämnda.. men har ni hängt med och läst tidigare inlägg så händer ni med på beteckningarna ;)

kvällen började så där.. trött som bara den, kunde inte ta någon power nap så va riktigt trött.. men på jobbet drållde de in folk.. bra folk från början, mycke folk..

de va mycke folk hela kvällen, å de va som om de aldrig ville sluta drälla in.. jag jobbade på, i relativt högt tempo.. men så plötsligt ser jag de där ögonen som jag inte sett på över en månad, X, han var där.. hela jag fick en helt annat hjärtfrekvens.. shit.. vad vill han...

- ni som läst tidigare inlägg börjar nog ana vart de ska leda -

han stod kvar, beställde någon öl.. Carlsberg - förut var det alltid Budwieser.. jag frågade flera gånger vad han gjorde där och vad han ville mig.. han bara log.. han log de där leeendet som får mig att smälta, jag blir handelsförlamad.. hatar det samtidigt som jag älskar det..

 jag kände iaf att vi hade en hel del att diskutera så jag bad honom stanna tills jag slutat då det är svårt att ha en normal disskusion över bardisken.. och tro det eller ej, han som aldrig stannar länge än en halv timma innan stängning.. han stannade tills jag slutade kvart över två och följde mig till bilen..

- nu tror ni att de skulle hända nå spännande i p huset va?? -

nja.. så spännande var de inte.. vi pratade.. å kom fram till vad.. att ja tycker om honom men hatar vad han håller på med, eller rättaresagt inte alls håller på med.. å han tycker om mig, men det är något väldigt stort som står i vägen, och enligt honom så kan ja aldrig förstå..

det hela slutade i alla fall att han gick iväg.. tårarna rann vidare och jag satte mig i min isbil och körde hem.. han llovade att ringa.. jag kommer att sovva med telefonen i örat nåhra dagar..hah..

nä.. å nu väl hemma känns det som om allt står på noll igen.. jag vill verkligen att de s ka gå åt mitt håll någon gång.. men tror inte de gör det.. men jag verkligen önskar, önskar, önskar i massor!!!

såå.. var bara tvungen att avreagera mig.. och så här i efterhand så börjar jag förstå varför jag inte velat ha någon kille,, jag tror det är ett visst puckspån som fångat mig...

ska försöka sova nu..blir stallet imorgon... vad ska de bli av lilla mig egentligen.. ??

Ja.. haft idé torka och varit piss less

hmm.. har kommit fram till att de flesta av mina inlägg börjar så..haha..
Nä men de händer inte så mycket.. jobbar å håller på å fixa ihop allt i mitt liv.. vilket går så där.. men sakta men säkert så går allt åt rätt håll..

renoveringen på transporten går sakta pga. väder.. men det är i alla fall kalr för renovering så nu väntar vi bara otåligt på Umesläps reservdelar.. slutnotan från ume - 7460 :-

så det ska bli kul att se vad slutsumman hamnar på.. men är så grymt glad över all hjälp jag får. love you all!!

hästen är i fullgång, det är däremot matte som nu är knakig, orkar inte riktigt rida, både väder och huvud tar emot.. men det blir bättre.. ska på Eva träning imorgon så de känns kul :)

blir att jobba i luleå på nordkalotten nästa vecka då dom tydligen har mycket folk så nu söker jag katt vakt torsdag till lördag. någon frivillig?

nä.. ska ta å lägga upp lite bilder på transporten å livet i övrigt.. men de får vi se senare..

NU börjar makeovern!

Jopp nu drar det igång, har nästan lyckats övertala Håkan att hjälpa mig. hoppas verkligen att han kan göra det!

Idag har jag varit och inhandlat;

* gummimatta till mellanväggen,,popnitar, borr 339:-
* Presenning till gångjärnen och skruv 153:-
* Galontyg, kardborre, x-tra stark sytråd o skumgummi 230:-

så.. nu väntar bara jätte räkningen på alla delar från umesläp.. hmm.. men kommer nog under 10 000:- iaf så de känns bra.. tänkte skriva upp alla kostnader så ja har koll på vad allt kommer å kosta, å om någon annan planerar att renovera sin transport så har ni priserna klara :)

idag blir de lugnt,, vi försov oss imorse på Petter blev sen till jobbet,, haha.. då man e uppe sent, å nej,, vi såg faktiskt film å va ute å rände inget annat ;)
ska till stallet å pyssla lite med söt hästen å sen kl 16 kommer mamma å ska hjälpa mig å städa.. sen i natt blir de jobb på pentan igen, ja längtar..haha.. trivs riktigt bra där.. alla folk är sååå himla mysiga.. :)

nä. nu ska ja ta å slänga i mig lite middag

Snart slut på veckan ;)

jop..har inte gjort så mycke anat i veckan än å jobba å vara i stallet.. jo har ju varit himla mycke med Y oxå :)

Har inte  alls hänt så mycket,.. njöt av värmen så länge den vara de, å rakade då av lassie allt hår, å morgonen efter så blev de svinkallt.. hah..stackars gubben..

idag så har jag och jesse varit ut å galopperat i djupsnön men killarna, shit vad de  gick fort, helt underbart. å lassie var helt klart överlycklig...

sen så var ja hela eftermiddagen å en bit in nu på kvällen på grans och skruvade i transporten. nu är den helt tömd på inredning och imorgon kommer den en å kollar på golvet. har skrubbat den såå nu skiner den, ska beställa lite saker imorgon från umesläp och köpa lite saker på laitis.. ska bli så kul å få iordning den.. bara jobbigt å vara utan transport.. hatar då flera saker skiter sig samtidigt.. hmm. men de e väl så dom säger, en olycka kommer sällan ensam?? haha

hmm. ja ikväll så tvättar jag, städar och lagar mat.. har räknat på lite ekonomi nu under våren.. hmm.. ser inte så ljust ut om inte kommunen får för sig att dom behöver mig mer..hah.. men de e väl alltid så.. konstigt nog är ju det sista jag har tid över..haah

hmm. å veckans positiva tanke, för nu i veckan har ja varit dålig på just det ;)

 - det som är viktigt i livet är inte det du jag se och ta på, utan det du känner inombords :)

Pest eller kolera? - Hur fan kunde ja få båda?!

jo.. nä men mitt liv e väl mer än pergekt va??!1 hmmf.. de beror väl på vem du frågar iaf..

kändes som om allt släppte då jag kunde börja träna igen. å allt flöt på så himla bra.. jag trodde verkligen att lassie skulle bli den där 2 % som faktiskt skulle klara en operation.. skit snack!! nu e han dålig igen..

man ska väl inte måla fan på väggen än, precis som veterinären sa.. men allvarligt,, snacka godtrogen å tro att man för en gångs skull skulle ha flyt i livet.. å varken jag eller lassie e väl kända för å va varken flyt eller tur.. oh no..

iaf så kommer Irene ut imorgon eller på onsdag så då är det bara blunda å hålla i sig.. det värsta hon kan säga är väl redan löst antar jag.. har pratat med försäkrings bolaget idag och dom betalar ut försäkrings pengarna om det är så att veterinären går med på att dömma ut honom.. å läker det inte som det ska så har vi ju inget val..

den sitter ju så illa att han inte kan ha sadel, å han är verkligen ingen barbacka häst!! å dessutom så fixar han inte å vila, han blir så himla olycklig..

Nää usch va ja känner att allt föll nu..

Men är vårvärmen här eller vad??!!

Är helt grymt ute juh!! Älskar detta väder, får sånn himla inspiration till å göra bara absolut allt!! har på morgonen hunnit vara till Bredviks berget med Helen å lämnat en masa sopor, å sen med lönespec och transport till Grans, transporten ska få stå i maskinhallen i några dagar innan jag börjar skruva i den.. ska även tvätta den ordentligen och slita bort stripesen, allt ska bli nytt, ut som in vändigt..

stod i valet å kvalet om jag skulle byta transport, men hör under julen så gjorde Beckazin det valet åt mig då hon trampade genom mellan väggen.. ahah-.. ni vet ston ;)

Såå.. tänkte ni skulle få se min inköps lista för transporten, dock så ska jag inte göra allt själv ;)

* Gummi matta till mellanväggen
* Nya skivor på sidorna som sparkskydd
* Nytt plywood golv
* Nya stipes - grå/svart
* klister text på fronten - Umesläp i svart
* Klister text på fronten - Emelie och Lizarazou
* Nya handtag till dörren
* 4 nya dämpare till både frontutlastning o baklem
* 2 nya dämpare till hjulen
* Ny el kontakt + kabel
* 3 nya splintar till bommarna bak
* Extra hjuls skydd
* 4 st bomskydd
* lacka hjulhusen vita

såå nu tror ja de va allt.. fatta så fin den kommer å bli, tur man har bra folk runt sig som kan hjälpa en, plus att fixa saker billigt :)

Nä nu ska ja ta å käka lunch, sen städa lite å sen blir de å jobba, hoppas vi kan åka madrass idag :)

Nu var bägaren full !! *^>#"*^

Nä nu ni nu vart jag less, på DIG!!

Att hänga ut varandra hit å dit, ni som missat det, läs systers blogg, länk finns nere till höger på sidan..
Nu gerj ag upp.. du snacka ren jävla massa skit utan att ha underlag för något??!!! vadj ag och pappa kommer överens om ekonimiskt ska du ge blanka fan i, och hur jag väljer att leva mitt liv ska du heller inte bry dig i så länge du bara har skit att komma med!

Att hoppa på mig personligen ger jag fan i att du gör. men att börja dra in pappa i det är det är lågt, han har inget med det här att göra förutom att han har varit underbar och verkligen försökt stå mellan oss. men till saken hör, vad fan har jag gjort dig??!!

du prata om en jävla massa förlåt hit å dit, och nog ska du få flera miljoner förlåt för du har varit den underbaraste systern i världen, men om du efter tre år skulle ta å kläcka ur dig vad fan det var du ville ha förlåten för??!1

Och jag då? du har hängt ut mig, fått mig och må piss och snackat skit om mig till mina vänner, ska jag inte få ett förlåt??!! är jag som din syster i 22 år inte ens få det??!!

Nä'. nu e de klart.. är du inte kvinna nog att förklaar vad problemet är för din uppenbart så dumma syster så får det vara..

Jag verkligen älskar det liv jag lyckats skapa här i piteå, mina vänner och mina omgivning är det bästa jag har. jag har bra jobb och underbara kollegor, och även de jag jobbar med är helt fantastiska, människor  som djur. och dom lär mig något nytt om mig själv och om andra varje dag..

 vilket du iofs också gör kära syster, du lär mig att blod uppenbarligen inte är tjockare än vatten, och att jag aldrig kommer att kunna se upp till dig som den underbara syster jag en gång gjorde.. för en sak är säker. att dina värderingar skulle jag aldrig i världen vilja ha..

så.. nu har jag sagt mitt, för de va väl så att de  fick man göra va??!!

å förresten alla, Love you all! ni gör min dag värd att leva!!

Första veckan på det nya året så gottsom avklarad

jo.. har bara kvar två timmar sen har jag jobbat klart för i veckan.. e såå grymt trött. ska göra en väldigt tidig kväll ikväll å sen upp åtta å pyssla i stallet..

Jobbade ju natt igår.. var lit nervös då man aldrig vet vad som ska hända, sen så har ju X varit å hälsat  på varje lördag i hur många veckor som helst.. å nej, kan kom inte går. på ett kändes det skönt för jag behövde inte gå och lägga mig med en massa tankar i huvudet, å andra sidan så saknar jag han. ja det gör jag faktiskt..

Skulle träffa Y igår då jag slutat jobba, men han hade annat för sig så ja for hem å sov istället, då jag skulle upp så himla tidigt.. sen då jag vaknade imorse hade ja fått världens sms av han, haft från någon annans telefon.. att han ha ledsen över att han hade skitit i mig å så vidare.. orkade inte svara utan for till jobbet.

har jobbat hela dagen, har även hunnit vara till älvsbyn på tävlings möte. sas inte så mycket men det gamla vanliga. pengar, pengar, pengar...

idag så har jag två positiva tankar men även en negativ, för de måste man ju få vara ibland

Positiv tanke 9/1 - kärleken från ett djur är obeskrivbar, och helt underbar :)
Positiv tanke 10/1 - Lassie en dröm att rida idag :)

Negativ tanke v. 1 - Lassie´s sår varar, IGEN! X - den stora gåtan, du gör mig snurrig

Jag slutar aldrig förvånas - verkligen -

Har jobbar hela dagen.. ska strax iväg på nästa jobb oxå.. Allt gått bra men imorse va de grymt kallt så jag tog lassie till ridhuset och tömkörde där. sen å vi va klara fick han även springa lös. som han var lycklig :) å han e så himla fin nu.. känns så mjuk å rörlig trots att han vilat så länge..

han orkar ju inte alls arbeta upp sig lika bra som för n¨gon månad sen men jag tror det kommer väldigt fort då vi får komma igång ordentligt :)

Sen så om ni missade det så skrev jag om min syster på FB för någon dag sedan.. jag har aldrig riktigt kunnat diagnosera vad problemet varit mellan oss under alla dessa år. men det verkar inte hon heller kunna.. hon snackar mycket med har aldrig velat prata med mig.. å är det då något som stör henne kan hon väl vara nog vuxen å ta det personligen med mig??!!

Men iaf så har ja väl en god aning om vad saken gäller. det handlar delvis om en transport för ca 3 år sedan.. å hon tycker jag är bortskämd för att jag får saker för att jag fjäskar och att jag inte är tacksam och att jag framför allt är egoistisk för att jag inte tänker på andra.. konstigt.. för de va då hon som fick en julklapp i år och inte jag..

Men, som sagt jag förstår inte.. och verkar inte ha någon som helst känsla över att ta diskussionen med mig, trots att han predikar vitt å brett om ämnet, utan att nämna några namn men ja e ju inte dum för gudsskull!

Nä,, ja ni jag vet faktiskt inte.. jag älskar henne för den underbara människa hon var då jag var liten, och det kommer jag alltid att göra. men en sak är säker, att jag är den jag är med mina åsikter och ärlighet. jag har klarat mig själv i ur och skur, trots att hon nu är av en annan åsikt, så nej vet du vad Syster. har du inte stake nog att ta det som stör dig ang. mig personligen så tycker JAG personligen att du ska hålla snattran om uppfostran och bortskämdhet!

Nu ska ja kasta mig i duschen och fara till jobbet, love it! och ja, de gör jag faktiskt, har fyar jobb som jag bara avgudar, och som jag är bra på :P

Känns som tisdag, hmm. men de va Söndag va?? ;)

Haha.. jo ärlig de känns väldigt vridet mitt liv just nu.. då jag jobbade natt i tisdags så kändes de som lördag, vilket borde betyda att de va tisdag idag.. hah måste ju komma ihåg å fara å jobba natt imorgon..hah

Har jobbat idag. hade super trevligt och for bla. och såg bio, vi såg Alvin o Gänget 2, shit vilken härlig film :)
Sen så hann ja in på Cubus och köpte två tröjor å lite smink,, brände 750 spänn på tio min..hah.. hmm. dåligt de här på penga fronten.. =/

Men nu till dagens gotta ;) Jag stötte på X, hans flickvän och hennes mamma måste de ha varit (som såg likadana ut, mer än så säger ja inte.. haha ). Jag såg nog han betydligt tidigare än vad han uppmärksamma de mig.. men minen då han insåg att jag stod 2 dm från honom å hans tjej..hah ja men det var betalbar!! shit vad jag skrattade då jag gick ut från cubus och kände bådas blickar bränna i nacken..

Och visst. det stack till ordentligt i hjärtat då jag såg honom. han såg riktigt städad ut. riktigt snygg,,  som vanligt iofs =) men samtidigt.. de var hans val att gå tillbaka till sin flickvän å inte välja mig.. vad ska jag göra åt saken. har sagt åt honom var jag finns å det vet han mer än väl.. så jag kan inget annat göra än att leva vidare.. för mig vill han uppenbarligen inte ha.. hans förlust :P visst? ;)

Har varit i stallet i kylan idag, hade även med mig lite äpplen som Mia fixat,, å dom va väldigt populära  :) han fick springa i hagen någon timma då dom annars får stå inne hela dagarna då de är så här kallt.. gjorde mat, mockade och hann så klart surra en himla massa med dom underbaraste människorna i världen, älskar er!!

Så nu har jag ätit middag, blev mackor idag med..haha.. ska bara byta om å sen ska ja rulla till David å våldgästa han.. han skulle oxå jobba imorgon.. så vi som e tråkiga å tjänar pengar får väl gadda ihop oss :)

Positiv tanke 8/1 = Fixar du inte mig? då är det dax att skaffa sig lite stake, för jag är en tjej med klös ;) And I love IT!

Hmm.. har slarvat med positiva tankar..

kan ju va lite svårt att skriva  dem nu när man sitter inne å ute är det kallare än -30.. Men

5/1 = Var den du är och gör det bästa du kan, för det är då du är som bäst
6/1 = Hästen tömkörd med gjord för första gången på 2 månader.  allt gick underbart :) tävlingsäsongen 2010         her we come!
7/1 = Bara för att jag inte säger att jag älskar er, så ska ni veta att det gör jag. MASSOR

Nä nu ska ja ta å äta frukost.. sen ut i kylan.. brr.. blir många lager kläder..

trettondagen över - oh yes

Ja.. har inte hunnit blogga då jag jobbat sen igår morse.. Men ni som varit in har ju sett att jag fått nu blogg design, å snyggt va??!! ÄLSKAR DET MIA!! Jo det är förresten Mia som gjort den åt mig, är ni intresserade av att veta hur osv. mejla mig så får ni mia´s adress :)

Jobbade ju på havsbadet igår.. från 16 - 22 så var jag i restaurangen med tjejerna och serverade de 925 gästerna som skulle äta.. snacka om att vi gfick springa.. shit alltså vad folk :)
Sen kl 22-03 så stor jag i baren och gjorde det jag verkligen älskar :) grymt roligt.. men så grymt ont i fötterna.. Halv fem så lämnade jag havsbadet efter att ha hjälpt Emma och Sara i disken. det tog verkligen aldrig slut på disk.. stannade i stan för en korv som fick agera väldigt sen middag, eller tidig frukost iofs :)

Väl hemma så är de nå pucko som tagit min parkering, så jag parkerade in bilen deras och skrev en mindre trevlig hälsning på rutan... =(

Det ringde iaf en karl där kring ett precis innan jag skulle iväg till jobbet och frågade om det var jag som parkerat in hans dotter??!! Hur vågar han??!! iaf så flyttade jag bilen då jag likaså skulle till jobbet, men förklarade att dom skulle vara ruskigt glada över att jag inte ringt NVS då min bil inte går att kall starta och de va -18 inatt.. hmmf.. arg som ett bi var jag..

Sen så hörde jag fågelvägen att X varit på Pentan igår, där förövrigt underbara Emelie ryckte in och jobbade, du e  bäst!! å jag vet inte om det är så att han sett/ hört vad jag skrivit, eller om det är så att han förstår att det är han jag menar utan att nämna hans namn.. han hade iaf sagt att han var arg å besviken på mig för att han hört en massa saker.. hmm.. första tanken var ju typ; "oh shit vad har han nu hört", å sen tänkte jag; "Men egentligen vad spelar de för roll, han vill ju ändå inte ha mig, eller han iaf inte bestämma sig. å dessutom så vägrar han berätta vad allt handlar om." och så får det bli.. han vill träffa mig, eller ja typ nå sånt för han dyker ju då upp på jobbet. men han vägrar säga vad som händer och hur han vill ha det.. vilket medför att jag inte kan ta ställning till något.. men X jag finns här om det är så att du vill prata, eller kanske till å med förklara en hel del..

nä nu ska ja kuta till tvättstugan.. e ju huslig mitt i alltihopa ;)

Måndag - tredje dagen på mitt nya liv

hmm. jo det var ju så.. Både bloggen och jag skulle få en ny syn på livet :) Har inte alls gjort så mycket idag.. jobbbat lite. haft lite sällskap och ätit på Frasse´s med världens underbaraste tjejor :)

kom hem å nu ska ja strax till lassie.. behöver se hans underbara uppsyn.. satt och funderade över vad alla som läser min blogg tänker, blir nästan i chock över hur många som gör det :o*

Har lovat mig själv att tvätta lite ikväll, städa å pyssla i lite papper.. måste verkligen få det gjort, hur lite jag än vill.. å sen imorgon så ska jag gäst jobba på havsbadet, blir grymt spännande :) lite nervös är jag nog  allt.. bara hoppas att allt kommer att gå bra :) men det tror jag, och gör det inte det så märker ja ju inte det förens efteråt ;)

Jo.. tänkte berätta att ja träffat en ny kille.. ahah som att de va nå ovanligt va??!! haha.. nä men han e väl inte såå himla ny.. men har inte riktigt vetat vad jag ska benämna honom som.. ur gullig kille verkligen. Y får han heta.. men nu, å inte en dag för tidigt så har jag kommit fram till att jag inte alls vill ha något förhållande.. jag orkar helt enkelt inte. X, (lär tidigare inlägg) har lärt mig att jag måste älska mig själv först.. men då har ja ju som sagt träffat denna Y, å jag trivs verkligen med honom.. men vi är väldigt olika.. och i mitt stilla sinne så funerar jag om vi verkligen skulle passa ihop.. ja vet inte.. å helt plötsligt så blir jag lite nervös då han börjar prata förhållande..

men jag tror att det är ett bra tecken.. för då tror jag att jag är lycklig med mig själv. eller iaf har bestämt mig för att leva ensam... =)

Nä nu ska ja  skynda till stallet å vara med gubben.. inget som har ett släp att låna ut typ nu??!! ring mig!! 073-832 6091. jag måste flytta en rundbal, å denna idiot som skulle hjälpa mig verkar ha lämnat mig åt mitt öde..

Positiv tanke 4/1 = Alla är vi lika, men ändå ack så olika - kom bara ihåg att älska varandra ;)

Dag nr. 2 på det nya livet *By night*

HMmf.. ja idag så kan ju alla fundera vad ja gjort..haha nä jag har jobbat som vanligt.. men för ovanlighetens skull så har jag även hunnit sova idag, dock så missade jag lite samtal och en middag =/ men jag fick iaf sova.. för som ni vet så blev det inge sömn igår...

Idag har de varit svinit kallt på jobbet, mycket ute jobb å jobbiga hästar som inte heller ville vara ute i kylan.. då jag slutat for jag till Lassie och tog en tur på planen, trots att det känns som om jag är delad på mitten, (mer än vanligt på ;P) så gick han jätte fint.. förtsätter han så här så blir det en super säsong kan jag garantera alla sponsorer :)

Har även jobbat nu ikväll.. det blev lugnt, jag och Ida tog en bio, en lååång en.. vi var och såg Avatar i 3D..haha känns som å ha galsögon med proggressiva glas.. ahha.. men bra var den.. trots att jag inte riktigt har fastnat för sånna filmer med mycket fantasi.. men den va riktigt bra.. har nog att göra med att den e baserad på kärlek *

Nää..nu ska ja sova.. upp tidigt imorgon så Frida och Elias kommer på besök.. lekstuga hos tant Emelie i några timmar ;)

Bra Tanke nr.2 = Matriella ting gör dig möjligt lycklig för stunden, men de kan inte älska dig tillbaka...

- Känsliga läsare varnas -

Tar du åt dig så grattis - då blir du mest troligt en bättre människa då du läst klart..

MEN, för att inte peka ut någon så benämner jag personer vid X osv. så detta nya kapitel i min blogg startar - Emelie´s liv - by night..

Så.. ha jobbat som en tok nu sen före jul, och det är både ok. då jag väl är på jobben så älskar jag dem. mest för att jag älskar människorna jag jobbar med.. men sen.. att alltid få höra att jag aldrig är hemma, att jag aldrig tar mig tid... men vem ska då betala för mig om inte jag jobbar och gör det själv ??!!

Så till kvällens händelser.. Kvällen började som vanligt.. gjorde mig iordning för en jobb runda på Pentryt.. var lite folk idag.. det märks att det är jullov, folk befinner sig på annat ort, och sen hur lite vi än vill säga det så känner vi nog också av den nya sportbaren en aning..

Har tråkigt folk ute.. de va som ingen man kände igen å ingen rolig att prata med heller.. var lite nervös idag.. i 13 veckor så har X kommit till mitt jobb. han har suttit vid min bar och studerat mig. han har trollbundit mig, jag har aldrig kännt mig så knäsvag över någon.. det har hänt mycket de sista veckorna.. för typ 1 månad sen så träffades vi.. utanför jobbet.. spännande och jätteroligt.. Jag kände verkligen hur han fick mig å må bra - god trogna idiot.. (!!)

Det tog inte många dagar innan jag insåg vilken rädd och osäker människa jag hade att göra med. han var fast i något som jag aldrig kommer att kunna sätta mig in i, att leva livet under en annan människa.. men jag kunde inte släppa honom. och trots alla utebilvna samtal och några dagar efter julafton även fått veta att han mest troligt gått tillbaka till sin gamla tjej.. fatta hur arg jag var.. ändå inte oväntat.. men vem vill egentligen tro sådant om någon man tycker om??!!

Han kom iaf idag.. fatta chocken som spred sig i kroppen, samtidigt som jag blev både glad och arg samtidigt. visste inte vad jag skulle göra.. vi pratade så gott de fick bland alla kunder och hög musik.. och vad kom vi fram till, inget.. det har gått åtta dagar och han har inte hört av sig. går inte att få tag i han heller, tro mig jag har provat. så jag måste säga det var ganska modigt av honom att dyka upp..

Men trots allt detta får jag ändå höra att han saknat mig å tycker om mig, det värmer samtidigt osm ilskan ökar.. men,men jag får en kram och han säger att han måste gå.. sen får jag veta att han gått iväg från pentan med en annan tjej... (!!!) Gud vad jag blir less, å arg framför allt,,

Känner mig så grymt besviken, samtidigt som jag vet att jag tycker om honom så pass mycket så om han dyker upp i mitt liv igen så kommer jag att ge med mig..

Din förbannade idiot, äckel, svin, pundare, pucko, svikare, lögnare, nä kommer inte på nå mer..

Allt jag egentligen önskade var en förklaring. å inte få höra att du tycker om mig jätte mycket men inte kan vara med mig..

Nu har jag kommit till lösningen, det är uppenbarligen så att jag går j*vla bra å sätta på men sen så är det tydligen nå allvarligt fel på mig.. eller alla andra enligt mig ;)

Nä nog klagat över livet, läste en god väns tankar idag, hon sa att hennes nyårs löfte var att varje dag försöka se något positivt i dagen.. det ska jag också börja med.

Positiv tanke nr.1 2/1- 10 = Goda vänner är som underkläder, som finns nära en
RSS 2.0