Japp det blev Earth Hour för oss oxå!

Ja som sagt..ringde å störde chefen på firma middagen och bönade och bad om att få släcka någon lampa i alla fall. och med väldigt missnöje fick jag släcka halva butiken

Så nu är vi också med i kampen om ett bättre klimat! Heja OK!!

Kram på er alla!

// Emelie & Cicci

-Earth Hour-

Sitter på jobbet och försöker övertala min chef att vi ska få släcka ner nu när klockan slår halv nio, men det finns ju vissa nackdelar med det då man jobbar på en mack.. men fatta så roligt!!

hah..började jobbet idag kl. 15.. riktigt härligt att vara tillbaka.. å mycket folk är det så man har någon att prata med.
nä nu ska ja fortsätta jaga chefen som e på firmafest, för att han ska avgå.. åter kommer med hur det gick i okq8´s manifestation! haha

kram å puss från ok

Länge sen sist =)

ja.. har haft lite mycket för mig så jag ska helt enkelt erkänna att jag inte lagt ner tid på detta.. hmm.. ja vad har hänt.. inte mycket.. lassie verkar trivas bra i det nya stallet.. jag pluggar som vanligt..

jo, har fått svar från polismyndigheten och jag har blivit kallas på svenska prov och intervju i boden, första instansen =) grymt spännande...

lassie han har en massa skavsår över allt, nu har de börjat skava av skänklarna också så nu måste ja sy om nått schabrak..hmm..

sett lets dance nu ikväll.. tror helt klart att de bli lajla och tobbe som vinner.. men vi får se..
blir  för övrigt att jobba på ok i helgen om någon undrar vart jag håller hus..men de e bra med pengar =)

kram å puss

Nytt stall - Ny dag - Nya rutiner

japp. som sagt. i tisdags så flyttade jag hästen till det nya stallet, så det blev inte så mycket plugg. men det känns jätte bra=) han e ju en klippa att ha att göra med då det gäller nya ställen, jag hoppas bara att han trivs i den nya boet =)

i helgen så var jag och tävlade i Boden, och självklart så visade sig min stjärna på sin bästa sida och presterade på topp =) vi kom 6:a av 26 i LC:2 och 10:a av 23 i LB:1, han var helt fantastisk min prins. det var första tävlingen för året och han var så här fin, det kan bara innebära ännu bättre i sommar=)

han pluggat en massa i veckan.. han gjort provet i rättskunskap i dag, å de va skönt å få det bortgjort.. å näsra torsdag så skriver jag hästskötarexamen så nu måste ja plugga en massa till de.. men egentligen så vill ja bara sova..men ingen ro och ingen rast...

hm.. ja för övrigt så måste alla se melodifestivalen på lördag, men klasskompis till mig ska vara med i invigningen =) coolt deluxe=)

nä nu ska ja hänga upp tvätten å plugga lite till=)

kram å  puss

Västerfjäll - kiss my AS!

fan,fan,fan,fan...!!!
E så himla förbannad... ni kan dra åt helvete, hela jävla familjen!!!
trodde aldrig att pappa skulle välja mellan sina egna barn, men nu e de gjort! och inte ska ni tro att det blev jag som var första valet, nej då, alla andra för mig!!!

visst att man väljer kärlek för sina barn, okey om man försöker ställa sig in hos sin nya sambos barn, men inte fan ska man väl välja mellan sina EGNA barn?!!!

e så grymt besviken.. för att summera allt; min pappa har åkt upp till familjens stuga i västerfjäll, men min syster, bror deras respektive och hans sambo samt hennes barn. och Jag har han för visso frågat, men jag skulle inte få följa med nu, för jag fick inte plats!! men ska inte ens egna barn gå först?? å dess utom så ljuger han för mig å törs inte säga att de e hennes ungar som ska med och de e därför jag inte kan följa.. fy fan!!!

vill vara dunsta å försvinna, kan man inte säga upp halva familjen?!

har förövrigt jobbat på ok idag.. gick bra, var skönt att vara tillbaka.. å tandläkarn gick jätte bra, hade super fina händer. så de va ju bra.. synd bara att det blev en så kass kväll..

men tårarna fick i alla fall falla.. fy fan pappa, fy fan....

Underbarast =)



har hopptränat idag och älskingen var heeelt underbar =) gud det är så härligt då allt bara funkar.. och det känns verkligen bra inför tävlingen på lördag..
 Ja idag så har jag då skrivit 35 sidor med sammanställning av rättskunskapen..huvva.. blir ett tungt prov..
har passat på å städa lite här hemma, tagit hand om marsvinen och pratat en massa med Han, Han gör mig så himla glad.. frågan e ju om de känns bra eller helt underbart.. så lite som kan betyda så mycket..

hmm.. nä nu e de Greys på tv..
puss å godnatt

Sportlov delux

Ja..som sagt, vecka 10 betyder sportlov för oss stackare som går skola. MEN för att ni inte ska tro att vi har lite att göra så kan jag informera om 4 stycken hemtentor som ska in måndag vecka 11, plus prov i rättskunskap på måndagen...!!

Och för att inte glömma så har jag en hästskötar examen vecka 12 som måste pluggas till...

Ja, vad händer då.. håller på att träna min häst, vi ska tävla den 7:e i boden.. så där e de full rulle. å jag måste erkänna att det känns som om vi vore lite ur form just nu.. förstår inte riktigt varför då vi har tränat så himla flitigt och allt har gått så bra hela vintern..

Kom ännu mer snö idag, å dessutom blåser de en massa..huvva för dåligt väder.. vill flytta till varmare breddgrader.
Var och åt middag med mams å hennes karl i fredags, grym middag. Lördag så var vi på Thai Garden med kompisarna och sen gick vi på bio och såg "män som hatar kvinnor". den kan jag verkligen rekomendera. det var grymt bra!!

Nått mer.. jo har jobbat på grans i helgen, och en av tjejerna ramlade av och fick åka ambulans in till stan, stackars jossan skulle ha ihjälp sköterskan som skulle ge smärtstillande, hah..chocken infann sin kan jag lova.. men till allas glädje så klarade hon sig med endast ett par ordentliga blåmärken och lite stukningar.. men vila i veckan, inge ridning!!

nä nu ska jag äta en kvällsmacka å sen plugga å sen sängen.. ska upp tidigt imorgon å vara duktig..

kam å natti
RSS 2.0