your amazing - just the way you are

hmm... tunga ord.. tunga meningar.. men vad betyder dom egentligen..?? eller är det tomma ord med en mening bakom, eller bara tyngden i meningen som gör orden obetydliga?

att stressa gör att vardagen bleknar, då vardagen bleknar försvinner tanken. tanken bleknar bort och helt plötsligt så går allt på räls.. bra eller dåligt? ja så länge man håller samma växel så märks det inte.. men när man börjar bromsa så händer det något..

 vagnarna bakom en hinner ikapp loket.. och tillsut är dom så många att dom börjar putta loket framåt. och det går tungt..

lägenheten är snart färdig städad.. i helgen hoppas jag kunna flytta alla möbler.. jobbet går ju först så vi får se.. har varit underbart medl ite sol dom här dagarna.. dom behövs.. suttit mycket i telefon å försökt fixa allt inför flytten.. mycket små saker som man glömmer..

tror iaf att de mesta börjar vara klart :) saknar katterna och lugnet, samtidigt som jag kommer sakna mamma och hunden <3

lägenheten är iaf grymt fin, och jag hoppas att folk kommer å hälsar på mig :) känner att jag måste bli mer social.. men de e fan inte lätt..

nu ska ja iaf sova. ut med hunden först iofs.. mycket som snurrar i huvudet. vet inte hur ja ska få dom att orkna sig i behovs ordning, det kanske kommer. finns vissa personer som skulle kunan reda upp mycket åt mig baar dom tog tag i sina egna liv.. men de e ju inte lätt å berätta direkt..

nä godnatt folket. kram på er alla <3

ledig dag - pyssel pyssel

har jobbat natt hela helgen så idag är ja ledig, eller rättaresagt arbetslös då ja bara spring vickar.. hmm.. nu sitter man bara å hoppas på att dom ska ringa å be mig jobba..
allt är nu klart med lägenheten så ja flyttar in den första oktober.. ska bli riktigt kul, fick alla väggar tapetserade så nu är det baar vänta på att dom ska göra det också..

livet på annelund inneboende hos kära mor går bra, det är ju rätt trångt men ja tycker det går bra efter omständigheterna, det är ju så att ja har inte bott hemma på 6 år ?!! shit va tiden går fort...

löshoppade hästarna på lillmoran i lördags, och med gott resultat. alla hästar uppförde sig exemplariskt å min älskade lassie hoppade personbästa med att snyggt och utan tveckan ta sig ann 150 cm, vi höjde och han gjorde ett tappet försök på 157cm, men missade men typ 2 cm.. det blev trångt å han hann inte riktigt upp med alla kilona i luften. men vi ska löshoppa igen på några veckor så då ska vi länge så att han tar sig bättre, jag är sååå stolt över honom..

det syns verkligen att träningen har gett resultat, han är så spänstig och fin, även i ridningen då han vill :)
 nu på morgonen har ja pratat lite med pitebo, fixat parkering å så.. pratat med chefen om praktik och fått lite förslag.. har försökt få tag i han som ansvarar för lägenheten, men han ville då inte svara, så bredband,telefoni och värme frågor får vänta till i eftermiddag... så även chefen för boendet som ja vill göra praktik på var inte anträffbar.. så ja.. nä bara å vänta å ta nya tag..

hur är livet i allmänhet då? ja.. det rullar.. ja hör mycket prat till höger och vänster och undrar just varför folk har sånt behov av att prata om sånt som inte är sant, speciellt till mitt ex.. aja.. deras problem...
tror de va bra att ja flyttade in till mamma först, det var en bra övergång till ensamheten.. men visst saknar ja dem där borta på arrendegatan.. absolut, vem skulle inte sakna dom där söta varelserna.. å katterna saknar jag.. nog för att ja har mammas hund stina å busa å mysa med.. men inget går upp mot min zipper.. <3

det långa håret sitter kvar å nu börjar man ju vänja sig :) känns kul å va långhårig för en gångs skull..
till helgen så går lillmora dagen av stapeln, och i vanlig ordning så är det jag som fixar å är domare. men som att ja trivs :) ska bli kul å se tjejerna, dom har haft en år på sig att träna, och dom har gjort det riktigt bra. har väl på känn vem som vinner, men det viktiga är att alla deltar å har roligt :)
min lassie ska ju äntligen få vara med då duktiga Ann ska ställa upp i alla tre grenar :)

nä nu ska ja göra mig iordning för å göra stan osäker..
peace and out people!

legat på latsidan nu ett tag =/

jo kan väl erkänna att de gått trögt å skriva.. har mycket som ja skulle vilja spy ut men ibland så får man hålla igen.. har bott hos mamma i nu en vecka. allt går bra, är skönt å ha någon å surra med jämt, de gör att man inte saknar de man lämnat..

men lägenheten går det sådär, ja har ju fått den å allt men de e en massa tjorv å så ska den renoveras så ja får nog bo med mamma ett tag till :) men det är ok, mat på bordet varje dag å allt..

lassie var fin på tävligen i älvsbyn, lite små dumma pet på räckena men rak igenom riktigt fin, det är ju så att matte har inte alls varit i form å de märks på pollen.. men nu så är när dagarna börjar fungera igen så känns det som om ja är påväg tillbaka.. det känns i kroppen att jag har lagt energi på helt fel saker i några månader.. men snart är ja ikapp..sitter i telefon, bläddrar i papper ordnar i stallet, nu är "tusenbollar i luften" - emelie tillbaka :)

jag jobbar för fullt å trivs som fisken i vattnet, hoppas verkligen ja får stanna här :) å pluggandet går bra trots att ja nu fått lägga det lite åt sidan då de varit så mycket annat. men kul är det :) å nu har ja ju som bara halva utbildningen kvar så nu börjar man ju se slutet :)

ja. de säkert 99 % av alla som läser här, hur är de med känslorna.. de där, där inne som gör så himlarns ont ibland.. ja.. de händer både mycke å ingenting..
gamla kontakter har hört av sig, på gott och ont.. men jag har vänligt men bestämt tackat nej till inviterna, det är ju så att ja jag är singel, men jag har inget intresse av sexuella förbindelser, men gärna sociala :)

många vänner som de va länge sen man hörde av sig har svängt in, riktigt roligt.. äkta vänner <3 många som frågar hur det är å om vi ska hitta på nått. de värmer.. bara tråkigt att man är såå himla dåligt på å hålla kontakten då man skaffar förhållande.. *förlåt*

men nu blir de ändring på det :)

eller ja iaf om man ska tro mig.. det finns nämligen en person här i världen som har en helt annan uppfattning om det.. haha..det är riktigt roligt då gamla bekanta hör av sig å ber om en andra chans.. jag skrattade så gott å sa varsegod, alla är ju välkomna att förbättra och förändra sina liv.. men just nu så ska ja bara sköta mitt eget..
sagt och gjort.. å än så länge så är jag tillfreds med situationen.. människan får mig att må bra, du vet nog vem du är om du mot förmodan skulle läsa de här :P
Du är en sånn där människa som alla behöver ha i sina liv, en sånn som har en bra axel att ligga mot å som går en att le oavsett vad som hänt. i need you <3

jo sen får ja ju inte glömma. var å tittade på zipper å pärlans förhoppningsvis nya lillebror idag. en hitte katt från lillmoran som ska omplaceras om allt går bra via kattakuten.. en röd kille, verkar bli lite lurvig.. som mittemellan zipper å pärlan, röd men med lite mörk i grunden.. nu till svårigheten.. jag hade ju marsvinen piff å puff, jag har katterna zipper å pärlan, det är halva räddnings patrullen, då återstår Svinpäls å Oskar. vad ska lillebror heta? eller är det någon som vet av någon mer figur i räddningspatrullen som ja missat??

nä nu blir de glo på tv å sen sängen, vi vet ja har ju förmånen å sova i vardansrummet :)

natti alla underbara!
RSS 2.0