dressyrtränat Siro å en massa annat :)

ja idag så har ja bara legat under täcket å försökt bli frisk. å nu på eftermiddan så fort ja till stallet å red siro. han ska få ersätta lassie nu när han är dåligt så att jag slipper ställa in veckoträningarna. trots att nu siro inte riktigt kommer upp i lassies klass så är han riktigt kul att rida.. då han är travare i grunden så är inte galoppen den bästa, så ja la på spöet och han blev skitgrinig få fick ni nå åttataktig gångart som mest gjorde att ja studsade.. men traven fick ja till riktigt snyggt. en välformad hals som börjde åt båda hållen samt en tackmässigt och vägvinnande trav. nöjd tjej :)

men efter en timma så löddrade nog både jag och hästen.. haha...
på tisdag blir det hoppträning hos linda M så de blir spännande. de e ju en väldigt snäll häst som alltid hoppar, men sen om vi kan komma överens i övrigt är ju en annan sak..haha

annars då..ja e ju som sagt sjukskriven/ ledig i helgen för att ja ska bli frisk.. cocillianan hjälper faktiskt och jag hostar betydligt mindre :) är med all säkerthet pigg å allert till onsdag :)

påväg hem från stallet så fick ja mess av den underbaraste att middag fanns färdig! men hallå??!! kan man önska sig nå underbarare å sötare?? mina dagar har bara blivit bätte å bättre.. hoppas detta aldrig tar slut <3 kär?? nää inte dem minsta :P

lassie-man blir då bättre, han har fortfarande VÄLDIGT stora genitalier som de så vackert kallas. men det blir bättre och mindre vätske fyllt.. så till veckan e han nog bra. jäcla schampoo... *"!"#¤%&&//

fick även höra om en misshandel/rån som ägde rum igår efter krogen,, åhh blir så arg då idioter inte fattar skillnaden på mitt å ditt!! slagen medvetslös å rånad, för helvete har ni ingen skam i kroppen! trebarns far å fru å komma hem till helt sönderslagen, ursch! ja hoppas dom får tag i er å .......!!!!

nä nu blir de myyys med Beck - flickan i jordkällaren kl 21

kram å puss på er <3

sjukdom - tatuering

japp. alltså ja tyckte ju att ha blivit så mycke bättre.. men thji fick ja.. skulle ju ut å jobba i natt.. och första fyra timmarna gick bra. men in på små timmarna så drabbas ja av värsta hostattacken och blir som isolerad i en glasbubbla..
 var varit skitdålig hela dagen... hmm.. så inge mer helg jobb för mig.. men lika bra de å försöka vila iofs..
idag for vi iaf trots sjukdom å dåligt väder till royal häst affär i skellefteå, shoppade lite. men bara nyttigt, en tröja å ett par nya täckisar i reflex, skitsnygga som blir perfekt nu när de e så mörkt ute..

har även hunnit med årets första julmust, och som om de va gott!! påskmusten är inte alls samma sak.. julen... mmm <3

på eftermiddagen så har ja varit och tatuerat mig då janne äntligen kommit upp till piteå, det blev en älva som tycker halva låret, på längden alltså :P
skit snygg.. men inte att rekommendera att tatuera baksidan av låret.. de gjorde ont.. men shit så snygg :) tanken är väl att vi ska börja bygga ihop alla tatueringar på hela högra sidan.. nice <3
men de blir lite pö om pö.. de gör ju  så snuskigt ont.. =/

sen nu ikväll så blev ja bjuden på middag av DEN BÄSTA <3 trots att mina smaklökar inte är dom bästa, men ja kände smak å de va gott :) nu har ja varit å hämtat cocilliana så nu blir de å preppa. å imorgon blir de å färga håret :)
            
underbara julmust :)
                                                                       mina nya täckisar :)

kram på er <3

kortison - zinkpudervätska - nixason - bisolvon - otrivin

jooo. de e vad dagarna bjudern på just nu... lassie insjuknade igår morse och är inte direkt bättre än. bilder kommer imorgon.. mest troligt så har han fått en kraftig hudreaktion på schampoot jag använde då jag tvättade honom i söndags för att han skulle rakas inför tävlingen i helgen.. men som ni förstår så blir det inget alls av det nu..

han är svullen till max i alla ljumskar och han ser VÄLDIGT välutrustad ut då även den svullit till 3 dubbel storlek, han går lite bredbent, haha, ser faktiskt kul ut. men han har såklart väldigt ont..
han har även ett märke över högra örat och under höger ganasch.. det rinner sår- och hudvätska så hela han är alldeles kladdig.. stackars mammas älskling. nä de blev ingen rakning och heller ingen tävling.. skulle ha blivit sista för året, och han känns ju helt faktastisk nu, men med min hur så... ringde idag och avanmälde mig från alla fyra klasser, fan va de sved!!

men de viktigaste, som rickard sa idag, det är ju faktiskt att han blir frisk..

och jag då.. jo ja har typ världens förkyldning deluxe! snorig, ingen röst, hostar å va mer.. nä huvve sitter kvar iofs :)

varit in på apoteket idag och inhandlat bli bra medicin. och jag hoppas att det hjälper, för vet ni vad??!! jag har fått jobb!!! yeeh!!
chefen ringde idag och undrade om jag ville gå in på en rad som bara jobbar natt, blir väl lönemässigt som en 75% tjänst, sen får ja spring vicka resten om ja vill, de blir ju perfekt! ja som trivs så bra med å jobba natt!!

trivs förövrigt super i läggan :) även med den nya grannen :P

allt är väl som iordning förutom garderoberna som fortfarande ligger i påsar då ja e för lat för å packa upp alla kläder.. nä men ska försöka ta tag i det imorgon.. sen i slutet på november så blir det Ikea för att inhandla det sista, bokhylla å lite sånt.. sen e nog allt kvar..

har även påbörjat planeringen för hur balkongen ska se ut för att katterna ska kunna vara ute utan att jag behöver vakta dem, annars hoppas dom ner, puckon.. aja,, iaf så var de inte lika lätt som ja nu tyckte från början, haha.. undra om de e ett vanligt kvinnligt fenomen? ja menar att tycka att allt går så himla lätt å smidigt bara för att man tänkt att någon annan ska göra det :)

nä ska faktiskt flörta med min granne lite om han kan hjälpa mig, annars ska ja faktiskt försöka själv. ska köpa färg imorgon å måla järnpinnarna, dom e ju blå, de går inte =/

skulle va så duktig å stoppa i motorvärmaren igår, bättre sent än aldrig efter att ha skrapat rutor i förbannelse alldeles för många dagar, och vad tror ni har hänt??!! sladden har typ gått sönder så då ja stoppar in den i uttaget låter de poff!! åså har ja ingen säkring.. hmm. så bara in på OK de å köpa en ny, billigt ens.. inte de..

pratade förövrigt med telia igår och ja ska tydligen få mitt internet å kanaler på tvn i veckan, så ja håller tummarna.. måste baar inköpa en antennsladd.. alla dessa usla utgifter..

tror ja ska ta å gifta mig med en miljonär, eller kanske oljeshejk? någon som vet nån.. nä usch.. nu ska ja gå över å sno tvn.. hörde ryktet om desperet å cogar ;)

kram på er <3

berg- och dalbanan ala granberg är åter i rullning

joo. nä nu går den för fulla hjul igen, "granberg- och dalbanan"...
har ni någonsin tänkt en sak, å verkligen känt att de betytt något för att sen ångra bittert att man ens tänkt tanken? de fick ja imorse...

trötthet, men glädje och längtan..
lugn av att se någon sova...
pulsen stiger..
man ser något man inte vill se..
pulsen stiger ytterligare..
nu hörs pulsen utan på kroppen..
adrenalinet pumpar, vad göra??
tar sina saker..
går iväg...
plusen ökar itakt med att hjärnan kommer ikapp händelsen..
efter ett tag..
va fan hände egentligen..??!!
senare..
hur kunde ja va så jävla dum??!!
ännu senare...
tårarna kommer av irritation över den infunna dumheten..
plusen lugnar ner sig..
tårarna slutar rinna..
somnar i ljudet av kraftig storm utanför fönstret..

ja.. de va min morgon.. hur har eran varit?? kände att jag nog skulle farit raka vägen hem.. de va ju planen.. men, så här i efterhand.. allvarligt va tänkte ja med??!!

ska ut å jobba sista natten snart.. blandade känslor, skönt på ett sätt å få komma bort.. samtidigt som duntäcke å tycka synd om mig själv kändes som ett bättre alternativ..

vet att jag satt och skrev ett inlägg för några veckor sen om vem jag va, hur ja var och mina värderingar i livet.. tror ja ska skriva upp dom å hänga dom på min ytterdörr - med undertexten - har du inte lust att respektera detta så ber jag dig vänligt att inte ta i dörrhandtaget!!

hmm. ja nä lite självömkan idag.. de behövdes.. trevlig söndags kväll allihopa <3

livet som de borde vara - eller nå..

när man jobbar natt så får man verkligen tid att tänka.. både på bra å dåliga saker..
samtidigt som jag nu känner att ja verkligen landat så kan ja inte låta bli att  fundera hur saker kan komma sig, hur det kan bli som det blir här i livet...
varför man inte var klokare före istället för att vänta till efteråt och bli ledsen... hur man kan va så dum å tro att de handlar om kärlek då de nog egentligen var desperationen efter något helt annat..
aja, nu e då det kapitlet verkligen över, känns skönt, men visst saknar jag vissa delar av det.. men så är det. man kan inte ha kvar kakan men kasta smulorna :P eller tvärs om. ja nu greppar grejen..

som vanligt går de ju fort å träffa nya människor, beror ju mycket på hur man är som person.. men ja e väl en sånn  då antar jag. på gott och ont. man lär sig tyvärr den hårda vägen vilka människor man INTE ska ha å göra med..

men.. har ju ändå som träffat någon.. har hört ryktes väg att de varit vilda spekulationer i vem, och till eran trygghet, nej ni har faktiskt ingen aning :) känns skönt för en gångs skull, å tror nog att både han å ja vill ha det så ett bra tag framöver.. men nej. vi pratar inte om något förhållande, nyfunnen vänskap snarare..

han är suuuper go. så där gediget snäll å omtänksam. får mig att må såå himla bra, får mig att skratta samtidigt som han håller i mig från att sväva iväg på rosa moln :) han är nog i många fall de ja skulle söka efter, om ja nu sökte. men vi kommer ju alla med en liten ryggsäck, vissa större än andras..

men.. ikväll var iaf första gången på länge jag kände den där känslan, vi vet. -"släpp mig aldrig" . önskade bara att ja hade kunnat frysa de ögonblicket förevigt...

hmm.. va mer då.. trött. jajemen. men nu e de bara en natt kvar sen får ja vila en vecka :) förhoppningsvis får ja utnyttja lite sällskap av denne X under min lediga tid.. åhh.. kan inte riktigt släppa han.. han får mig å bli stum, han kan titta på mig å bara säga att ja är så himla vacker, kommer mig inte för att säga nått alls, bara ler som en annan dum, å njuter. de va fruktansvärt länge sen några ord värmde så pass mycket. för det finns verkligen flera sätt att säga samma saker på. men denna karl kan konsten att säga dem rätt ;)

nä.. nu ska ja snart börja med morgonbestyren innan de blir dags att fara hem å sova.. skulle egentligen fara å mysa med X, men min kropp mår inge bra så tror det blir att svänga vänster istället in i lägenhet 1102 :)

nytt jobb - nya utmaningar - nytt liv

mm.. ja vi börjar även detta inlägg som alla andra.. var länge sen sist.. se syns på statistiken... haha.. nä men va har hänt.. har hunnit flytta från annelund.. gå gott och ont.. kylen är tom igen..haha

men älskar min mamma, men de e lagomt att ha henne på avstånd. de e 8 år sen ja bodde hemma å ja tror att i fortsättningen så får de nog förblir så oxå :)
flytten gick iaf bra.. mycket saker.. tyckte ja hade rätt lite då ja flyttade till arrendegatan.. men har ja verkligen hunnit skaffa MER saker nu?? hmm.. nä de e nog packnigen de sitter i.. var ju inte så noga då ja flytt packade nu sist :P

sista dressyrtävlingen gick av stapeln i boden, dm:et.. de va tuuungt.. men gick bra. min duktiga pojke skötte sig sååå fint, mammas stolthet - den enda för den delen..

nä men vi red på godkända procent i båda klasserna och fick jätte mycket beröm för ridningen, var väl inte direkt så de kändes men de e ju en annan sak.. han var steg och ville inte alls göra som jag ville, man han liksom jag är ju duktig på att gömma undan de ingen ska se ;)

hmm. jo fått nytt jobb, spännande.. mycket nytt att lära in. och bara nätter så nu ringer ni fan inte å väcker mig!! haha..

joo.. ni som läst min FB kanske undrar vem nu denna X är.. hmm.. känns inte som om ja vill dela med mig av det faktiskt ;) haha. nä men de e en ny kille i gemet. å han är för en gångs skull faktiskt NY... :) rar å trevlig, men som jag nu lovat alla så ska ja vara ensam.. men lite sällskap emellan åt är ju aldrig helt fel..

ni vet den där känslan av att sakna någon just bara för närheten och ömheten? det är perfekt ;)

hmm.. nä nu ska ja ta å gå å hålla kocken sällskap, han ser gode mumsig ut där han såtr i köket :P kanske smakar en bit på han först..

kram på er alla <3
RSS 2.0