pengaförlorar dag idag *-?+#%/&**-!"

Hmmf.. jo ni nu smäller de till så de bara knakar.. Men en olycka kommer väl aldrig ensam, eller hur var de?? Näe då, för mig så verkar allt komma samtidigt, dessvärre så verkar de heller aldrig sluta...

Har ju kännt att de e nå konstigt med en av mina tänder på senaste tiden, inget ja tänkt på å de va ju dumt, för idag så gick halva porslins kronan av på mitten (??!!) Så de var bara å ringa tandis å be om en akut tid imorgon, i mitt bakhuvud ligger dock att en tand inkl. arbete kostar 7000 :- yeehh.. not

Men trots allt har ja ändå haft en rätt trevlig dag.. Var å lunchade med söta Hanna, å sen så klart var ja ju tvungen å fara förbi Mullers å pussa på sötaste.. Like it alot :)
Han hjälpte mig även att kika på va de skulle kosta å fixa de resterande delarna på bilen, alltså Hans pris..
Haha å de känns väl som om mullers för en gångs skull är billiga, undra varför ;)

Har varit på föreläsning ikväll, det var Malin, 23 år och hennes mamma Maud som kom från Boden och berättade om Aspergers. Malin och hennes mamma turades om att berätta om samma typ av saker, men Malin berättade från sin sida av sitt handikapp och hennes mamma från den andra. Att leva Med någon som har denna diagnos och vara den som Har diagnosen är två helt skilda saker. Som allt runt omkring oss så kan vi alla reflektera och ha åsikter om det mesta, men att verkligen förstå det - är två helt olika saker-

Malin hade många helt otroligt bra saker att berätta för oss lyssnare, men en sak som jag tror att verkligen vi alla kan ta åt oss av är; - Det är jag som är annorlunda men jag kan inte ändra på mig, eller förstå hur ni tänker. Så ni får helt enkelt ändra på er och börja förstå hur jag tänker.

Och å stora drag så är det ju faktiskt det de handlar om. De kan inte rå för att de föds med ett handikapp som gör dem oförmögna att; ljuga, vara fördomsfulla, vara orättvisa, visa illvilja, särbehandla och såra andra med mening. Och när man ser på det krasst - är det inte detta som vi alla strävar efter??!! Att ta dagen som den kommer och lösa problemen alltefter de upptäcks, se det positiva i andra människor och inte döma någon för hur de är eller beter sig..

Jag har totalt fallit för dessa människor och deras sätt att leva sin vardag, för alla olika människor som föds med detta handikapp finns lika många olika typer av samma diagnos - Aspergers syndrom

Har funderat länge vad jag ska syssla med då just jag blir stor - nu har jag bestämt mig, det går att förändra världen lika lite som det går att sprida så mycket kunskap om detta handikapp så att oförstånd och missförstånd ska försvinna. Men jag kan nog hjälpa någon att få vardagen att gå ihop, att se ljuset i livet som vi andra ser varje dag. Att få dessa under bara barn att förstå vilken unik gåva de fått och vilka möjligheter de har i livet som inte alla andra har..

Om ni vill läsa mer och lära er, samt kolla när det går mer kurser osv. så är denna hemsida VERKLIGEN värd att läsa: http://unikafrldrar.wordpress.com

Jag ska bli specialpedagog :)

ett år äldre och inte en dag klokare.. haha

ja.. idag fyller man jämt, eller ja bara om man tittar på siffrorna alltså =) (22).. känns väl så där.. mitt liv är väl inte på topp på alla plan just nu.. fast samtidigt så är de ju de..hmm.. både och ni vet..

har suttit i telefon med handelsbanken just nu. fan de e inte lätt att motivera varför man behöver låna pengar.. de e inte lätt att förklara varför just jag är värd att lite på.. men jag skulle få dommen på några timmar.. men helt klart..jag måste börja leva billigare, de här går inte...

men iaf.. i helgen så har ja jobbat, kom ju hem från nordkalotten lördag eftermiddag. hade en trevlig tid i luleå, synd bara att så mycket annat i mitt liv blir satt på hyllan när jag är där..

lovade ju att jag skulle berätta nå roligt, å ni som har facebook har nog redan läst detta.. i´m not alone anymore ;) nej ni. nu har ja slagit på hela paketet..haha.. två barn å karl. haha.. dock så är barnen bara på halvtid.. men jag trivs verkligen med dom, dom tre är helt underbara och det känns som om vi kan få en riktigt fin framtid tillsammans :)

har däremot gått å blivit förkyld så ja försöker ta de så lugnt som möjligt, fick sovmorgon idag trots att gubben skulle upp å jobba.. varit å pussat på världebs bästa häst, som om ja saknar den rackaren.. mår så dåligt över att jag aldrig träffar han när ja jobbar så mycket..

YES,YES,YES,YES!!!!! Anders ringde just från handelsbanken och bekräftade att ja fått mitt lån!! fan han gjorde verkligen min dag den där karln!! nu ska ja dit på torsdag å skriva papper!!! oh yes!! å de värsta i hela sången är väl at jag faktiskt inte ska göra nå speciellt men pengarna, jo lägga dem på renovering av fordon, sånna måsten man bara vill slippa.. men fan va glad jag är just nu!!!

nu ska ja å handla och tanka bilen å sen in till stan för å ha möte med en av mina många chefer, å fan va ja kände att de lyfte en stor sten från mitt hjärta!!!!!

älskar er alla och tack för att nmi finns i mitt liv, alla ni som finns runt mig får min vardag att lysa, älskar er, kom ihåg det

snö ovädret fortsätter - kaoset består

Ja mina dagar är inte bara fulla med snö.. utan en massa annat också..

har börjat jobba så smått i luleå på nordkalotten hos en kompis där.. men eftersom det är så långt och inte dom roligaste arbetstiderna så har jag valt att sova där.. på gott och ont.. de blir väldigt ensamt och jag måste lämna bort mina älskade djur.. men vad gör man inte gör pengar.. eller hur var de nu??

jobbade hela förra veckan där.. mycke å göra men kul var det.. samtidigt skönt å komma hem till sitt eget.. Stellan fyllde ju år i lördags så vi gick ut på Challenge och firade han.. skit kul..

nu i veckan så blir de å fara till luleå igen och jobba.. blir mycke pengar-.. :)

ska berätta nå mer roligt sen.. men nu fick ja främmande :P

första dagen på ny månad..

jo. har hunnit mycket ikväll.. bland annat så var söta Emma och Helen förbi och så rakade vi zipper. Emma har tagit lite bilder så ja lovar att lägga ut dem då ja får tag i dem :)

har hunnit ladda upp en massa bilder, både på mig å mitt liv.. sen även lagt ut en massa annonser på blocket så nu hoppas ja att ja får lite saker sålda..

åker ju iväg onsdag kväll till luleå för att jobba till lördag eftermiddag.. å idag så visade dom på vädret att de skulle bli snöstorm då.. skit kul.. not.. men de blir kul å jobba på nordkalotten iaf.. så om ni söker mig och jag inte svarar så jobbar ja. så lämna bara ett meddelande så ringer ja upp då ja har möjlighet..

sen på söndag så ska ja nog och tatuera mig igen. eller han ska iaf kika på den så får vi se om vi hinner börja :) grymt nervös..

nä hade tänkt ni skulle få se lite nya bilder.. enjoy ;)

         
RSS 2.0