They say memories are golden

They memories are golden,
well, maybe that is true.
I never wanted memories,
I only wanted you.

A million times I needed you,
a million times I cried.
If love alone could have saved you,
you never would have died.

In life I loved you dearly,
in death I love you still.
In my heart you hold a place
no one ever could fill.

If tears could build a stairway
and heartaches make a lane
I´d walk the path to heaven
and bring you back again.

Our family chain is broken
and nothing seems the same.
But as God calls us one by one
the chain will link again

*Memlan*

Känner mig som en Memlan idag.. för er som undrar så e de mitt smeknamn bland mina vänner..  å dom saknar jag nu.. hela min dag kändes som om den förstördes imorse, av denna oerhört absolut inte roliga läraren!!

Fan att de ska finnas sånna,, dom tror att respekt är nog att man kan få respekt, utan att förtjäna den.... *fuck*
Å sen så har det bara känns som en jobbig dag, känns som om ja varit bitsk å arg mot alla..

Har i alla fall fått lite gjort.. å nu ska vi till sjukan å hälsa på connys farmor å  sen stallet, å sen. ja då ni ska ja färga håret!! å rött ska de bli, ordentligt rött!! *yeah*

Nä.. men har ju faktiskt sportlov, hur mycket lov man nu kan ha med ett ton läxor, jobb å tävlingar, dock ska det sistnämnda bli ritkigt kul.. första för året =)

någon som känner att dom har smeknamn åt mig?? finns ju som inget som passar till Emelie, å Memlan e ju inte så kul..hmm... nä nu måste ja göra nå vettigt..


*If love could buillt a stearway and heartace buillt a bridge, I could walk the path to heaven and bring you back again*

Ledig - men ändå inte

Ja idag så har man varit ledig från skolan, men ingen ledighet för det ändå.. Upp tidigt och ta ut hästarna, sen kl 8.30 kom Maria Öhman och masserade Lassie, de va behövligt och väluppskattat... sen så gjorde jag stallet, hann även med att städa och göra fint där. jag verkar ha en tendens att skita ner runt mig =/

Sen så bar det av hemmåt och göra upp eld, äta frukost, bära in en massa ved och iväg på mer jobb..
Var förbi Röda Korset där min adept jobbar, och där  var allt lugn.. känns lite konstigt att behöva vara så vaksam över någon som man inte alls tycker verkar så hemsk som man läst på papper.. hmm.. *weard*

Sen så var ja så duktig att jag for och storhandlade ensam (!) lite läbbigt, men de gick bra.. =) sen var det snabba ryck hemmåt å städa huset, dock så var dammsugaren sönder så jag har sopat =) det blev jätte fint iaf.

halv fyra kom mamma så då började vi med middagen, vilken bestod av röktfisk och pressad potatis (mmm..) och så kom svärmor å älsklingen å åt... svärfar avböjde då connys farmor fått övernatta på sjukan pga. sockret... *jobbigt*

å nu har ja varit till stallet igen, fixat med allt nytt foder och tagit in hästarna, å självklart så var ja tvungen att pussa på socker killen lite..

Äntligen så är jag nu hemma och ska sätta igång och plugga för morgondagen, tänk om man kunde bli klar någon gång!! men men...

kram å puss

Svartsjuka..

Haha..ja så här långt till pluggande tog ja mig.. =)

Kom på mig själv om att sitta å tänka på livet..  vad vill man egentligen med det? vad ska man ha det till? men då kom ja på att Ted Gärdestad tog livet av sig efter att ha studerat meningen med livet alldeles för länge så gav jag upp den tanken..

Istället kom jag på de här med svartsjuka.. varför har man det, varför känner man det? !
Kan bara vända mig till mig själv och känna efter, å jag känner nog mera så att mitt e mitt å ingen annans. men vad säger att jag ska mista det bara för att jag inte har dökoll på läget?

Kan det vara känslor?? då man tycker om någon för mycket så gör det så himla ont i kroppen då man inte står i centrum hela tiden, men det har man ju samtdigt inte någon rätt att kräva hela tiden av alla heller.. Ja som sagt. .svåra frågor.. vet inte riktigt vart jag ska ställa mig i denn fråga...

nä.. nu ska ja slura fundera.,.hha.. precis som Gärdestad, man blir knäpp..

pussen

Hem ljuva hem

Ja nu har man äntligen kommit hem, visst har vi haft trevligt, men de e skönt å vara hemma =) Har även hunnit bygga ihop den nya vardagsrums möbel, ett helvete vid namn Malm. men gud va snyggt de blev =) !!

Har nu lovat mig själv att plugga lite så ja slipper det i veckan... men nu började ju den "nya" Beck-filmen... 

Vi har kommit fram till att vi förstört närmare 10 000:- på två dagar, men trevligt var det =) det blev vardagsrums möbel, bänkskriva till köket, å en massa smått å gott. lite saker till syster nina å klasskamrat kristin.

Nä nu ska jag plugga.. njut av söndagen people!!

Haparanda-Tornio

Ja då var man framme.. i HAPPIS..haa..här ska shoppas utav bara den.. =) vi har redan hunnit bränna 3000 kr, och då även bidragit till spritskatten...
Blir hotellvistelse i natt på Haparanda statshotell och fin middag här på hotellett  *jippie*  :)

Imorgon så har *världens underbaraste* lovat mig en shopping dag på IKEA! ska faktiskt inte alls ha så särskillt mycket, men de blir nog ändå några kronor... hmm..

Har även nått lite smått å gott som ska inhandlas till vänner å bekanta på Ikea å så..
jo, sen har ja ju hunnitm ed å köpa SKOR!! två super fina å ett par till conny-ponny (han valde dom faktiskt själv) ska bli super kul med ännu ett par skor att tillägga till den gigantiska samligen hemma i garderoben.. =)

Nu ska vi ner å äta dyr middag (kalixrom till förrätt = 170kr!) å oxfile.. mmm...!!!

Kram å pus// Emelie å Conky

Tru Love - Emelie <3 Lassie

Eva träning och Sadelmakare

Har precis kommit hem från stallet.. har haft en super härligt förmiddag.. Klev upp tidigt och gick för att ta ut hästarna, glada och pigga =)

Sen så hade jag dressyrträning för Eva på Grans, hade inte alls så höga förväntningar då han varit stel och konstig i kroppen några dagar, men han var jätte fin och arbetade riktigt bra. Passade även på att städa transporten och stallet då jag likaså höll på.

Nu ska ja se till att plugga lite grann å sen så kommer underbara Anneli Jägare och ska kolla lite sadlar runt kl. 18.. Det är konstigt att människor tycker att allt är så dyrt, är det inte bättre att betala lite mer för kvalité än få det billigare men få göra om det flera gånger?

Nä men vi e väl olika antar jag, men jag hoppas då att folk kan lära sig att kvalité är bättre än kvantitet, dock verkar det inom hästsporten vara VÄLDIGT långt borta..

Nu ska jag ta tag i skolböckerna igen..

Dagen till all ära..

En kär vän påpekade till mig att ja borde kanske engagera mig i något mer "modernt", trots att han inte använde dessa ord så tänkte jag att de kan ju vara roligt. om nu nägon vill läsa om mitt liv..

Har varit och hälsat på på stormysberget, vilket underbart ställe.. :) och där fick jag även smaka detta underbara shai (?) the?? grymt gott iaf! vi satt och pratade häst.. en helt u´nderbar kväll till trots...

Var även och tog han om knäppgöken idag, å lika full i f*n var han så också idag.. men jag tror rygger börjar bli bättre. men ingen motion idag. matte fryser :)

Nä nu väntar en varm säng, så nu ska ja försöka ta mig dit..

*Natti*

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0