Ny stilad och redo för äventyr <3

ja nu är första natten på nya stället avverkat. helt ok, sov gott trots att jag vaknade otaliga gånger för att jag slog i väggen då jag bytt från en 180´s säng till en 80´s..haha.. i den här sängen är de då bara ja som ryms :P

klockan ringde tidigt imorse och jag klev för första gången på länge upp och gjorde frulle.. sen bar det iväg till stan, in med bilen för rep och sedan vidare till frissan.. en super trevlig kille som ja gärna skulle ta med mig hem..haha.. vi hade date i tre timmar å som om ja blev skit snygg :)

nu har jag lååångt riktigt rött hår. älskar det <3

idag blir det lite stallpyssel och sen lite ridlektioner. packa lite inför imorgon, det mesta gör jag nog ändå imorgon, ska ju inte iväg förens kl 12.. i helgen så blir det iaf tävling i älvsbyn. .spännande.. känner mig ju lite ur fokus men i förrgår var han super att hoppa.. igår fick han vila då matte smälter i regnet :)

ska lägga ut lite bilder på håret å hästen å så.. men de kommer nog efter helgen..

I frågan om rätt och fel ligger svaret hos betraktaren

ja.. tyvärr är det nog så.. vare sig vi som människor tycker det eller ej så, gör andra som ser oss valet av vad som är rätt och fel, oberoende av vad vi själva tycker.
lite så känner jag nu.. varför kan inte folk fråga mig personligen? varför går det inte att vända sig till mig direkt istället för att gå runt det, uppenbarligen så har jag ändå fått reda på det.. det kallar jag att sköta skitsnack dålig..

ett bra skitsnack ska väl ändå inte den man pratar om få veta va? eller har jag missat någon vital del?

känner ändå att ja e rätt avdomnad av det här.. känner inget länge.. blivit imun mot allt.. jag förstår inte hur folk hinner och orkar hålla på, jag hinner knappt med mitt eget liv, hur kan ni hinna mer erat och mitt? å varför kan jag inte bara få leva ifred.. hmm..

nä.. varit i böle ikväll och ätit surfisk å sill med alla tanter, och idag även mina av alla sk. respektive. men jag ensam då :) riktigt trevligt att träffa alla, dom e såå underbara <3
ätit gott i stallet och förpestat stallet med fisk lukt, hästarna verkade lite förundrade då de kom in. stallmöte med kaffe å fika och disskuterade Lillmoran dagen som går av stapeln den 18e, så nu är planerna i fullgång..

hoppade även springaren lite idag.. det blev lite bommar i trav ovh sen orelaterat till ett hinder, det gick så där, på länge hindret låg på 80 cm så var han super, nöjde till 100cm å då blev de värre.. han slarvade med frambenen så jag tog bort framskydden, då hoppade han bättre, hoppade i båda varven men får inte riktigt med sig bakbenet i vänster varv så han blir slarvig där, vill till att riva då han hela tiden kommer för nära eller för långt bort.. men tillslut så fick vi till det så då slutade vi..

fick även veta nyss att jag inte fått lägenheten i böle, mest troligt, så nu måste jag söka någon annanstans att bo, ingen som vet av något boende?? hatar det här??!! va fan ska allt straffa mig?!!  LESS.NU

nä. nu ska ja sova, dra täcket över huvudet och bara försvinna, imorgon fortsätter kampen och flytten bär av till mamma i hennes etta, för här går de inte å stanna..

gonatt :p

måndag å snart är det september *brrr*

shit va kallt de är idag.. huvva.. ville aldrig kliva upp från sängen, dessutom så hade ja världens mysigaste jullan som kommit upp på natten då hon drömt en mardröm, vi hade det sååå mysigt i den stora sängen :)
upp och göra barnen snygga till första dagen i skolan, var nog bara jag som var glad å pigg.. haha..

men nu så här på eftermiddagen e ja himla trött, fick med min världens bästa emma igår från stallet som egentligen bara ville ha snålskjuts till munksund men stannade hos mig till typ halv ett,, men det var skönt å få prata å skratta utan några krav.. det är så kallt här hemma nu för tiden - bokstavligt talat  ;)

idag blev det jobb efter ett tidigt samtal där runt 6.30. men dom får så gärna ringa så länge de är jobb :) trevlig dag sependerat i öjebyn och i stan, myst på i det dåliga vädret..

imorse var ja på möte hos kommunal ang. mitt jobb, eller de jobb som inte blev av.. just nu så får jag ju förlita mig på att spring vikka å de e väl ingen dröm direkt.. men han skulle se vad han kunde göra för mig, han var då super gullig å jätte tillmötesgående så jag hoppas på det bästa :)

nu blir det snart middag hoppas jag, de tre resterande boendena på arrendegatan har ej dykt upp än, men förr eller senare så gör dom väl de.. kommer sakna dem.. men iaf så blir de middag å sen måste ja ut på en tur med den ädla springaren, få se vad han e på för humör idag..haha.. kasta av matte i en vattenpöl humös hoppas jag vi slipper för då är scan väldigt nära..

säkert många som läst å hört en massa ang. vad som hänt å varför ja ska flytta osv. men jag känner att jag orkar inte ta det just nu, men det kommer.. är nog fler än jag i livet som bara känner: "blääää, vill bara dra täcket över huvudet" ibland.. men iaf så blir det adressbyte och sällskap är såååå välkommet!
vi behöver sällskap efter att ha levt i fullt hus i ett halvår, annars riskerar vi nog att få lappsjuka där ute :P

Jo, någon som är duktig på å göra nya Headar? kan ju inte riktigt ha kvar mig nuvarane head..haha.. hade tänkt mig nå snygga bilder på ja å älskade lassie.. ni kan ju höra av er om intresse finns, är inte så noga bara den inte innehåller mattias..haha

Tävling LRK å natt jobb

har varit i Luleå idag för att testa den nya sadlen på tävlingsbanan, tyvärr var det bara en part av ekipaget (jag) som ansåg detta nödvändigt.. så första klassen var det som att rida på en B-ponny inget som helst framåt driv och hur tung som helst, och självklart så var jag utan både sporrar och spö..
men trots detta så blev det en godkönd ritt på 58.79 % eller nå liknande..

kändes lite tråkigt då vi kan bättre så jag satte på mig sporrar och hästen var en gud på framridningen till nästa klass.. oj vad jag blev glad, kändes hur fin som helst.. och helt plötsligt efter halva programmet inne på banan så satte Lassie in handbromsen. stegrade och vägrade gå då jag tom i honom, efter en stunds bråkande så valde jag på egen begäran att få utgå, vilket jag så klart fick, dommaren såg chockad ut..haha..

mina vänner å bekanta som sett oss tidigare på tävlingar, vilket dom flesta börjar ha gjort nu vet ju hur min älskade springare är.. ibland helt väck.. tog ner honom på en av framridnings banorna efteråt och då visade han inte minsta lilla aggression.. sååå irriterande.. men,men

som några tävlings kollegor så, vi vet ju hur han är! nästa gång är han som vanligt igen.haha..ja å tyvärr e de ju så.. men kändes ändå tråkigt..

samtidigt så händer det väldigt mycket i mitt liv just nu och jag är nog inte världens bästa matte heller, så ja kanske var värd det..

ska iaf jobba natt ikväll. som tur är så är min första natt en sovande sådan, annars hade jag nog somnat, har varit vaken sen typ halv sex... tröööt.

iaf så är det mycket som händer i mitt liv just nu, i negativ bemärkelse, så om jag verkar obstinat och elak, förlåt.. men allvarligt, jag är bara såååå obefogat kär.. så tyvärr.. mycket tråkigt nu som sagt.. men men en del av livet tydligen

Augusti och livet går mot mörkare nätter

Eller nått sånt, haha.. nä men har ni tänkt på hur himla stor skillnad det är då det är ljust ute och när det inte är det. sommaren har varot grymt kort, känns inte som om jag hunnit göra just något, men summerar man vad man hunnit så blir det ju ändå en hel del... sen e ju frågan vad man ska prioritera..

känner att jag har gjort en hel del missprioriteringar i sommar, men äsch, det kommer fler somrar hoppas jag :) med sommarjobbet så går det bra, känns jätte tråkigt att det är slut på två veckor.. kommer verkligen att sakna alla tanter och gubbar ;)

är ledig imorgon och på torsdag, hoppas på braaaa väder :) har så mycket att göra och det är så mycket jag vill ha klart och fixat och donat..

Lassie är i fullgång, på gott och ont, han har en himla energi just nu.. haha.. det är många 700kg att bråka med, och tyvärr så sätter han den sidan till lite väl ofta..

hmm. ja va mer då.. huset är halvmålat, så nu väntar jag på att den andra hälften ska rycka in och göra sitt.. får se hur det går. annars blir det väl målarmaraton i helgen om vädret tillåter, det är en sån där sak som man verkligen vill ha klar..

tävlandet har gått jätte bra, vann en av klasserna i Överkalix sista helgen i juli, så nu väntar dressyr i luleå den 21/8.. spännande. det blir då tävlings premiär med den nya sadeln. det kommer tror jag förövrigt imorgon.. kul som stryk!! men den kostade därefter men det är han värd min älskling..

satt och såg en så bra serie idag på lunchen, det går i repris på ettan på tisdagar kl 12.30, Tess. handlar om en mjölkpiga som blir kär i en prins osv.. grymt bra.. å den är bara sååå sorglig!! det är en sånn där film som verkligen påverkar - när de pussas ler man och drömmer sig bort, när prinsen räddar henne så tänker man då ens egen prins ska dyka upp och rädda mig, när de bråkar och har sorg så vill man nästan till att fälla en tår..

ja se om den går å ladda ner så man har hela serien, för som sagt, ja ni måste se den :) den och hem till gården är nog de roligaste å härligaste lunch underhållningarna som finns... haha

nä nu vila lite innan det är dax för jobb igen - måtte solen stanna någon timma till, kl 22 blir det ut med svarta hingsten <3

<3 Du är mitt allt - mitt liv - min värld <3
RSS 2.0